18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To ξενοδοχείο της Pixar ετοιμάζει η Disney

    Αρκετά είναι πλέον τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια ανά τον κόσμο που εμπνέονται από μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως για παράδειγμα οι ταινίες “The Batman”, αφού οι δημοφιλείς ήρωες πάντα αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών. Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό ότι στη Disneyland της Καλιφόρνια ένα από τα ξενοδοχεία αλλάζει εμφάνιση και θα έχει πλέον ως θέμα ταινίες της Pixar όπως τα «Toy Story», «Finding Nemo» κ.ά.

    Το Paradise Pier Hotel της Disney, το οποίο αυτή τη στιγμή διαθέτει δωμάτια με θέμα τη θάλασσα, θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο της Pixar με τους αγαπημένους χαρακτήρες της εταιρείας κινηματογραφικών ταινιών animation να έχουν κεντρική θέση στη διακόσμηση. Μια γιγάντια λάμπα γραφείου, που είναι το σήμα κατατεθέν της Pixar, θα τοποθετηθεί στο λόμπι του ξενοδοχείου.

     

    «Οι καλεσμένοι θα αποκτήσουν μια νέα οπτική για μερικούς από τους αγαπημένους τους κόσμους και χαρακτήρες της Pixar μέσα από προσεκτικά επιμελημένα έργα τέχνης και διακόσμηση που αποκαλύπτουν το δημιουργικό ταξίδι των καλλιτεχνών που βοήθησαν να ζωντανέψουν αυτές οι ιστορίες» αναφέρει η Disney σε ανακοίνωση. Εκτός από το νέο θέμα του ξενοδοχείου, η Disney κατασκευάζει επίσης ένα διάδρομο που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες του Paradise Pier Hotel για να έχουν πρόσβαση στο Disney California Adventure park.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεκίνησε η… κατρακύλα για τα NFTs! Ξεπερνά το 90% η πτώση στις πωλήσεις (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles