16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Kung Fury θα έχει και sequel!

    Ποιος μπορεί να ξεχάσει το επικό Kung Fury που σάρωσε στο Kickstarter το 2013, με το crowdfunding τότε να ξεπερνά τις 630,000 δολάρια, ενώ όταν προβλήθηκε online τον Μάιο του 2015 ταρακούνησε συθέμελα το Internet; Πάνω από 25 εκατομμύρια άτομα είδαν την απερίγραπτη αυτή παρωδία των ταινιών δράσης της δεκαετίας του ’80, με τη φήμη της ταινίας να κάνει το γύρο των social media σαν αστραπή. Και ήρθε η ώρα γι’ αυτό που περίμεναν όλοι οι fans. Το sequel!

    kung-fury-810x435

    O Σουηδός δημιουργός του φιλμ, David Sandberg, ανακοίνωσε τα καλά νέα πως θα υπάρξει και συνέχεια την ιστορίας του αστυνομικού/kung-fu master που ταξιδεύει στο χρόνο και πολεμά… τότε τον Χίτλερ, τώρα ποιος ξέρει ποιον. Το κοινό λάτρεψε το μισάωρο “love letter στα 80’s“, που τίμησε από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια της εποχής μέχρι το B-movie action cinema και ήταν φυσικό να θέλει και συνέχεια.
    Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία εάν το sequel θα το αναλάβει κάποιο μεγαλύτερο στούντιο, αφού αυτή η σκέψη που θα έκανε ο καθένας με την επιτυχία που είχε το original, ωστόσο από την στιγμή που το πρώτο φιλμ κατάφερε να εμπλέξει στο project ολόκληρο τον David Hasselfhoff που ανέλαβε το theme song και έκανε και μουσικό video, είναι σίγουρο πως κάτι εντυπωσιακό θα προκύψει αυτή τη φορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles