19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το “κυνήγι” της αθανασίας ξεκινά ο Τζεφ Μπέζος

    Όσοι συγκαταλέγονται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, σίγουρα έχουν διαφορετικές δραστηριότητες από το μέσο άνθρωπο. Γι’ αυτό, ο ιδιοκτήτης του κολοσσού της Amazon Τζεφ Μπέζος, μετά από μια μικρή επίσκεψη μέχρι το διάστημα, αποφάσισε να αναζητήσει το ελιξίριο της νεότητας, μαζί με το Ρώσο πολυεκατομμυριούχο Γιούρι Μίλνερ.

    Η εταιρεία βιοτεχνολογίας «Altos Labs»

    Οι δύο ισχυροί άνδρες πρόσφατα προχώρησαν σε μια επένδυση που αναμένεται να συζητηθεί. Σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες, ίδρυσαν την εταιρεία Alto Labs, που ως στόχο έχει να ανακαλύψει το μυστικό της νεότητας. Στο πλευρό των Μπέζος και Μίλνερ βρίσκεται ο Ισπανός βιολόγος, δρ Χουάν Κάρλος Μπελμπόντε, ο οποίος έχει αναπτύξει την τεχνική του Ιάπωνα νομπελίστα, γιατρού Σίνια Γιαμανάκα σε διάφορα πειράματα.

    Η εταιρεία έχει την έδρα της στις Η.Π.Α και τη Μ.Βρετανία. Για την υποστήριξη των ερευνών της έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερα από 270 εκατομμύρια δολάρια, σε μια προσπάθεια των επιστημόνων να επαναπρογραμματίσουν τα κύτταρα και να γυρίσουν τον χρόνο πίσω. Η κίνηση αυτή δεν αποτελεί την πρώτη προσπάθεια, με σκοπό την εύρεση και ανάπτυξη τεχνικών αντιγήρανσης. Παρόλα αυτά, σίγουρα θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί ακόμα μια απόπειρα να βρεθεί το μυστικό της αθανασία!

    Διαβάστε επίσης:

    Η Google μετρά την ατμοσφαιρική ρύπανση με μια Jaguar i-Pace

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles