19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το LG WashTower θέτει νέες προσδοκίες για απόδοση και άνεση στην πλύση   

    Η LG ανακοινώνει “εικονικά” στην IFA 2020 τη νέα λύση πλύσης σε ένα κοινό που αναμένει υψηλότερο επίπεδο άνεσης για τις δουλειές του σπιτιού. Ένα πλυντήριο ρούχων και ένα στεγνωτήριο που συνδυάζονται σε μία συσκευή με τις τελευταίες τεχνολογίες και τις έξυπνες λειτουργίες της LG, το LG WashTower προσφέρει απόλυτη φροντίδα για τα ρούχα και απόλυτη ευκολία στον χρήστη. Αυτή η καινοτόμα νέα οικιακή συσκευή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως φέτος, με διαθεσιμότητα από τον επόμενο μήνα στη Βόρεια Αμερική.

    Σε αντίθεση με τις λύσεις του ανταγωνισμού που στοιβάζουν τις συσκευές πλυντηρίου και στεγνωτηρίου τη μία πάνω στην άλλη, το WashTower της LG έχει σχεδιαστεί από την αρχή ως μία ολοκληρωμένη λύση σε μία συσκυεή. Στην αρχή του κύκλου πλύσης, η ενσωματωμένη μονάδα δείχνει πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί τόσο το πλύσιμο όσο και το στέγνωμα. Το πλυντήριο ‘μοιράζεται’ επίσης πληροφορίες με το στεγνωτήριο, το οποίο ρυθμίζει αυτόματα το βέλτιστο πρόγραμμα και προθερμαίνει το τύμπανο (drum), συμβάλλοντας σε καλύτερα αποτελέσματα και μικρότερους συνολικούς χρόνους πλύσης.

    Για τον μοναδικό σχεδιασμό του WashTower, οι σχεδιαστές της LG προσπάθησαν να διασφαλίσουν τη μέγιστη ευκολία στη χρήση. Σε αντίθεση με ένα πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο που είναι στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο και λειτουργούν ως ξεχωριστές συσκευές με την καθεμία να έχει δικό της πίνακα ελέγχου, το WashTower διαθέτει την ευκολία ενός ενιαίου περιβάλλοντος χρήσης. Ανάμεσα στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο είναι τοποθετημένο για εύκολη πρόσβαση, το all-in-one κέντρο ελέγχου διευκολύνοντας τη διαχείριση μίας ολοκληρωμένης λύσης πλυντηρίου της LG.

    Με το ύψος του LG WashTower να φτάνει περίπου τα 87 χιλιοστά, χαμηλότερο από το μέσο ύψος των στοιβαγμένων μονάδων, η φόρτωση και η εκφόρτωση του στεγνωτήρα στο επάνω μέρος είναι μετρήσιμα ευκολότερη, ενώ εξοικονομεί χωρητικότητα, με μέγιστο φορτίο 17 κιλά για το πλυντήριο και 16 κιλά για το στεγνωτήριο. Ενσωματώνοντας τις πιο προηγμένες και έξυπνες τεχνολογίες της LG, το LG WashTower παρέχει στους καταναλωτές εξαιρετική απόδοση και ευκολία στη χρήση. Χάρη στο TurboWash™ 360° και το Artificial Intelligence Direct Drive™ (AI DD™), η λειτουργία πλυντηρίου εγγυάται γρήγορα, απαλά και καθαρότερα ρούχα, ανιχνεύοντας το βάρος και την απαλότητα των ρούχων για να υπολογίσει την καλύτερη ρύθμιση για κάθε φορτίο. Η προηγμένη τεχνολογία AI μειώνει τους χρόνους κύκλου και τη χρήση ενέργειας χωρίς να θυσιάζει την αποτελεσματικότητα, ενώ το στεγνωτήριο χρησιμοποιεί την τεχνολογία ατμού της LG για μέγιστη υγιεινή, εξαλείφοντας το 99,99 τοις εκατό των κοινών βακτηρίων.

    «Μέσα από πρωτοποριακά προϊόντα όπως το TWINWash και τώρα το WashTower, η LG συνεχίζει να επιδεικνύει τη δέσμευσή της να διευκολύνει τους χρήστες και να προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι», δήλωσε ο Dan Song, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Αυτή η πλήρης λύση είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειάς μας για ευκολότερες δουλειές στο σπίτι δίνοντας στους καταναλωτές περισσότερο ελεύθερο χρονο για μία καλύτερη ζωή».

    Στην φετινή IFA, η LG θα παρουσιάσει μια εικονική έκθεση καθ ‘όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου με όλες τις τελευταίες καινοτομίες της, όπως το LG WashTower στο Clothing Care Zone. Με δυνατότητα επιλογής επαυξημένης πραγματικότητας οι ‘επισκέπτεες’ θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία των προϊόντων LG στα σπίτια τους.

    www.lg.com/global/exhibition/appliances

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles