20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Μάρτιο αναμένεται να ανακοινωθεί το 5G iPhone SE

    Το iPhone SE της Apple αναμένεται να αποτελέσει μια πιο προσιτή έκδοση για όλους αυτούς που θέλουν να επενδύσουν σε ένα κινητό της εταιρείας αλλά δε θέλουν να διαθέσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να το αποκτήσουν. Η Apple, προκειμένου να κρατήσει την τιμή σε χαμηλότερο επίπεδο, συνήθιζε να εξαιρεί από τις οικονομικές συσκευές χαρακτηριστικά που ανεβάζουν το κόστος. Όμως αυτό αναμένεται να αλλάξει αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο αναφέρει ότι η Apple θα ανακοινώσει ένα 5G iPhone SE μοντέλο στο επερχόμενο event του Μαρτίου.


    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για το 5G iPhone SE, το οποίο θα είναι το πρώτο iPhone SE που θα υποστηρίζει 5G. Δε γνωρίζαμε όμως πότε θα ανακοινωθεί. Η Apple συνηθίζει να προγραμματίζει αρκετά events κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το Μάρτιο-Απρίλιο παραδοσιακά λαμβάνει χώρα το πρώτο του έτους. Η εταιρεία συχνά ανακοινώνει σε αυτό αναβαθμίσεις για τα Mac και τα iPads, όμως φέτος αναμένουμε και το 5G iPhone SE.

    Διαβάστε επίσης: realme GT 2 Pro: Η νέα πανίσχυρη ναυαρχίδα παρουσιάστηκε στη Κίνα και πολύ σύντομα φτάνει και στην Ευρώπη!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles