23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το Marvel 1943: Rise of Hydra έρχεται το 2025 (trailer)

    Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ακούσαμε ότι η συγγραφέας και πρώην δημιουργική διευθύντρια των Naughty Dog και Visceral Games, Amy Hennig, δούλευε πάνω σε ένα παιχνίδι Marvel με την ομάδα της στη Skydance New Media. Κατά τη διάρκεια του State of Unreal showcase της Epic Games στο Game Developers Conference, ένα νέο trailer έριξε λίγο περισσότερο φως στο επερχόμενο video game, το οποίο ονομάζεται Marvel 1943: Rise of Hydra.

    Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το παιχνίδι τοποθετείται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο κατεχόμενο Παρίσι. Υπάρχουν 4 playable χαρακτήρες στο εν λόγω action-adventure: ο νεαρός Steve Rogers (γνωστός και ως Captain America), ο παππούς του T’Challa, Azzuri (ο Black Panther της εποχής του), ο Αμερικανός στρατιώτης και μέλος των Howling Commandos, Gabriel Jones, και η Wakandan κατάσκοπος Nanali. Το trailer δείχνει τον Captain America να εξουδετερώνει μερικούς εχθρούς (πιθανότατα Ναζί), τη στιγμή που αναζητά τον Black Panther.

    Δείτε το πρώτο trailer του Marvel 1943: Rise of Hydra

    Η Skydance New Media χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5.4 για να δημιουργήσει το παιχνίδι. Το trailer έχει κάποια εντυπωσιακά visuals. Το Rise of Hydra θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025. Αναμένουμε περισσότερα προσεχώς.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάνω από 10 εκατ. αντίτυπα πούλησε το Marvel’s Spider-Man 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles