15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To Marvel’s Avengers game αποκαλύφθηκε και έρχεται τον επόμενο Μάιο!

    Οι Avengers της Marvel έχουν καταφέρει πραγματικά να καταρρίψουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο box office, με το Endgame ειδικά να αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες εμπορικά ταινίες όλων των εποχών. Φυσικά, ο κόσμος του gaming δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος, μπροστά σε αυτό το «φαινόμενο», για αυτό και η Crystal Dynamics και η Square Enix αποφάσισαν να βουτήξουν στο εκπληκτικό σύμπαν της Marvel, με έναν τίτλο που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάιο σε PS4, Xbox One, Stadia και PC.

    Marvels-Avengers-1

    Στην παρουσίαση της Square Enix στην E3 2019, το Avengers game δεν θα μπορούσε παρά να έχει κεντρική θέσηκαι το trailer που παρουσιάστηκε (και μπορείτε να δείτε παρακάτω) εστιάζει σε μια μάχη που διεξάγεται στο San Francisco. Οι Iron Man, Thor, Hulk, Captain America και Black Widow επιχειρούν να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή όταν όλα πηγαίνουν στραβά και εν μια νυκτί οι Avengers βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. To τραγικό συμβάν στο San Francisco οδηγεί στη διάλυση της ομάδας των υπερηρώων και έτσι 5 χρόνια αργότερα, η ανθρωπότητα βρίσκεται αβοήθητη και σε μετέωρη κατάσταση.

    Marvels-Avengers-2

    Οι «Εκδικητές» καλούνται να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να ενωθούν για μια ακόμη τελευταία φορά. Το Marvel’s Avengers φαίνεται να διαθέτει αρκετά arcade action στοιχεία και η ομάδα της Crystal Dynamics που το έχει αναλάβει είχε εμπλακεί στο παρελθόν με την ανάπτυξη των Tomb Raider Reboot. Για πατήστε Play στο video που ακολουθεί για να πάρετε μια πρώτη γεύση…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles