21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Mass Effect και το μακελειό του Κονέκτικατ: το fail της χρονιάς από το CNN

    Στην προσπάθειά του να βγάλει «λαβράκι» σε ό,τι αφορά τον μακελάρη του Κονέκτικατ (έχεις διαβάσει για το θέμα ίσα με καμιά διακοσαριά φορές, ας μην επαναλαμβανόμαστε), το CNN υπέπεσε σε μια μεγαλοπρεπέστατη γκάφα που εύκολα βάζει υποψηφιότητα για τη μεγαλύτερη του 2012: δεν φτάνει που μπέρδεψε τον πραγματικό δράστη με τον αδερφό του, έβγαλε φόρα-παρτίδα και τον λογαριασμό του δεύτερου στο Facebook, «ξεκοκαλίζοντάς» τον παράλληλα για πιθανά «ενοχοποιητικά στοιχεία».

    Η φωτογραφία του Mashable αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Απλά δες αντιδράσεις και φρίξε μαζί μας –και φαντάσου ότι αυτοί αναπνέουν το οξυγόνο ΣΟΥ.

    Τι βρήκε το CNN; Ότι ο Ράιαν Λάνζα, αδελφός του δράστη Άνταμ, είχε κάνει «like» στο Mass Effect. Ε, καταλαβαίνεις ότι δεν ήθελε και πολύ για να αρχίσει στο Facebook ένα ρεσιτάλ ηλιθιότητας κατά τη διάρκεια του οποίου κάθε καρυδιάς καρύδι έριχνε το φταίξιμο για το λουτρό αίματος στο Κονέκτικατ στο… Mass Effect μέσω της επίσημης fan page του τελευταίου! Yeeeap, όχι στην ελεύθερη οπλοκατοχή που ισχύει στις ΗΠΑ αλλά στο Mass Effect, ένα sci-fi RPG που είχε κάνει «like» ο αδελφός του θύτη.

    Τελικά αυτό το «δεν είμαστε Αμερικανάκια» να δεις που δεν έχει βγει τυχαία…

     

    Πηγή: gameslife

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles