24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το “ματωμένο” στιγμιότυπο Bill Gates και Steve Ballmer στο South Park

    Στην Αμερική που αναμένει τη “Black Friday” και την καταναλωτική της τρέλα, ο “πόλεμος των κονσολών” κορυφώνεται με την κυκλοφορία του Xbox One – μετά το PS4 της Sony. Και στο South Park παίρνουν έμπνευση από αυτή τη “μάχη”, δημιουργώντας ένα σχετικό επεισόδιο, το οποίο έχει και… “Game of Thrones” αναφορές.

    ballmer-gates

    Πρωταγωνιστές σε ένα “ματωμένο” (βλέπε GOT) στιγμιότυπο, οι “μεγάλοι άνδρες” της Microsoft, με μία συζήτηση μεταξύ του Bill Gates και του Steve Ballmer να μην εξελίσσεται με ιδιαίτερα καλό τρόπο, αλλά να καταλήγει στην πιο… bloody version της που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

    Γνωρίζουμε πως ο Ballmer έχει εκδηλώσει (στην πραγματικότητα) την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη Microsoft, εδώ όμως τα πράγματα είναι ακόμη πιο “σκληρά”. Στο επεισόδιο λοιπόν, όταν ο Gates φτάνει στο γραφείο του Ballmer, δηλώνοντας δυσαρεστημένος για την έλλειψη βοήθειας στη μάχη με τους οπαδούς του PS4, o δεύτερος δηλώνει ότι η εταιρεία χρειάζεται αλλαγές στο κομμάτι του marketing. Αυτό, ωστόσο φαίνεται να μην αρκεί στον Gates που παίρνει δραστικά μέτρα…

    Περισσότερα στο gif που ακολουθεί και ολόκληρο το επεισόδιο εδώ (το στιγμιότυπο ξεκινάει από το 07:49)

    ballmergif

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles