16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Με Σειρά Εξαφάνισης συνδυάζει μία ιστορία εκδίκησης με το χιούμορ

    Μία καταπληκτική μαύρη κωμωδία που διαδραματίζεται στο παγωμένο τοπίο της Νορβηγίας, και διαθέτει όλα τα φόντα μιας απολαυστικής και ανατρεπτικής χολιγουντιανής περιπέτειας. Σκηνοθετημένη από τον Hans Petter Moland («A Somewhat Gentle Man»-Επίσημο Διαγωνιστικό Βερολίνου 2010) και με πρωταγωνιστή τον απολαυστικό Stellan Skarsgard (Nymphomaniac) πρόκειται για την τέταρτη συνεργασία του δημιουργού με τον διάσημο ηθοποιό.

    2001418_KRFTIDT_still_InOrderofDisappearanceKraftidioten-28_nor_print-1024x576

    Η ταινία παρακολουθεί τη 
    συναρπαστική πορεία ενός αφανή ήρωα που καταφεύγει στην αυτοδικία, πυροδοτώντας έναν πόλεμο ανάμεσα σε έναν χορτοφάγο γκάνγκστερ και έναν Σέρβο αρχιμαφιόζο. Μοναδικά όπλα του ο βαρύς εξοπλισμός και η τύχη του πρωτάρη. Μία διασκεδαστική ιστορία εκδίκησης που συνδυάζει τη βία με το χιούμορ, τις αστείες σκηνές με την καταιγιστική και αιματοβαμμένη δράση.

    2001418_KRFTIDT_still_InOrderofDisappearanceKraftidioten-30_nor_print

    Ήθελα να κάνω μία ιστορία εκδίκησης για πολύ καιρό. Η εκδίκηση είναι μια πρωτόγονη και μαζί ανθρώπινη υπόθεση. Ως παιδί επιθυμούσα την εκδίκηση: πολεμούσα ανθρώπους που με είχαν αδικήσει, ταπεινώσει, κλέψει ή προδώσει. Μέσα από την εκδίκηση έλπιζα ότι θα αποδιδόταν η δικαιοσύνη. Φανταζόμουν ότι έβαζα τα πράγματα σε τάξη. Φανταζόμουν ότι ένας τραμπούκος θα αναγνώριζε το λάθος του, όταν θα βρισκόταν και αυτός ταπεινωμένος. Όπως ξέρουμε όλοι, αυτό δεν συμβαίνει. Αντί να αποδοθεί η δικαιοσύνη, η βία κλιμακώνεται. Οπότε αν δεν μπορείς να επανορθώσεις την αδικία, τουλάχιστον ας περάσεις καλά. (Hans Petter Moland).

    Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους σε διανομή από τη Feelgood.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles