16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το Mega του Kim DotCom έρχεται και σας προσφέρει 50GB αποθηκευτικού χώρου!

    Λίγα “μεζεδάκια” πριν το κυρίως πιάτο. Κάπως έτσι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν όσα έγραψε ο Kim DotCom στο twitter για την πολυαναμενόμενη νέα υπηρεσία του, με το όνομα Mega, που τελικά θα φιλοξενηθεί από το domain Mega.co.nz με βάση στη Νέα Ζηλανδία.

    Σε πέντε tweets, ο Kim DotCom μάς ενημερώνει μεταξύ άλλων για το ότι η υπηρεσία θα προσφέρει 50GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στους χρήστες της, ενώ σημειώνει ότι οι δικηγόροι της εταιρείας εργάζονται για να μπορέσουν να παρέχουν πριμοδότηση στο νέο site σε πρώην premium χρήστες του Megaupload, χωρίς, πάντως, αυτό να φαίνεται κάτι νομικά εύκολο. Επιπλέον, το Μega συνεργάζεται με το Electronic Frontier Foundation (EFF) σε μία προσπάθεια να δώσει στους χρήστες του Megaupload πρόσβαση στα αρχεία τους.

    Σε κάθε περίπτωση, όπως σημείωσε ο Kim DotCom στο twitter, το νέο Mega θα είναι ένα πραγματικό “ταξίδι στο μέλλον”.

    Το νέο site θα λανσαριστεί στις 20 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια “μίας συνέντευξης τύπου που δε θα έχει προηγούμενο”, όπως υπόσχεται η ομάδα του. Και απ’ ό,τι φαίνεται, πάντως, το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης θα το παρακολουθεί στενά, δεδομένης της “σχέσης” με το Megaupload… Περιμένουμε το launch με αγωνία…

    Πηγή: TNW

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles