18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το μεγαλύτερο launch event της Xiaomi στο MWC – Behind the masterpiece!

    Στο πλαίσιο του MWC 2023, της μεγάλης έκθεσης τεχνολογίας που συγκέντρωσε φέτος σχεδόν 90.000 επισκέπτες και εκθέτες, η Xiaomi έκλεψε τις εντυπώσεις… πριν καν την έναρξη του event! Αυτό καθώς είχε το δικό της, μεγάλο launch event στο πασίγνωστο (για όσους καλύπτουμε χρόνια το MWC) εκθεσιακό CCIB, κοντά στη Barceloneta. Φυσικά βρεθήκαμε εκεί, ως καλεσμένοι της Xiaomi Greece και στο παρακάτω video θα πάρετε μια γεύση του τι συναντήσαμε!

    Με τίτλο “Behind the masterpiece”, που φυσικά αναφερόταν στο νέο Xiaomi 13 Pro με φακούς της Leica στην εντυπωσιακή κύρια κάμερά του, το event τα είχε όλα! Smarphones, wearables, buds, ηλεκτρικά πατίνια, πολλούς δημοσιογράφους και influencers από όλο τον κόσμο, αν και εν τέλει το booth της εταιρείας μέσα στην έκθεση είχε ακόμα περισσότερη τεχνολογία! Σε κάθε περίπτωση, δείτε το video μας και απολαύστε το Xiaomi launch event…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles