14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το μεγαλύτερο McDonald’s του κόσμου, θα φτιαχτεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

    Το μεγαλύτερο κατάστημα McDonald’s του κόσμου θα έχει ημερομηνία λήξης; Έτσι φαίνεται, αλλά η εταιρεία πιστεύει πως αξίζει τον κόπο.

    Το τεράστιο κατάστημα θα κατασκευαστεί στο Λονδίνο για να εξυπηρετήσει τους εραστές του «junk food» που θα παρευρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Θα λειτουργήσει αποκλειστικά για 6 εβδομάδες και αναμένεται να σερβίρει περισσότερα από 50.000 Big Macs και περισσότερες από 180.000 μερίδες πατάτες εφόσον θα έχει θέσεις για 1500 καθήμενους.

    Η εταιρεία έχει ήδη μαζέψει περισσότερα από 12.000 βιογραφικά από υποψήφιους εργαζόμενους και οι συνεντεύξεις μοιάζουν περισσότερο με casting για το τοπικό X Factor. Θα επιλεγούν 2000 υπάλληλοι.

    Όσο οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου θα διαγωνίζονται για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου, από τις 27 Ιουλίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, το μεγαλύτερο κατάστημα McDonald’s του κόσμου αναμένεται να υποδεχτεί περισσότερους από 3 εκατομμύρια επισκέπτες. Η συνολική του έκταση θα είναι 3000 τετραγωνικά μέτρα, θα είναι χτισμένο από ανακυκλώσιμα υλικά και θα έχει δύο ορόφους.

    Η εταιρεία McDonald’s όμως, δεν θα σταματήσει μόνο στο εντυπωσιακό και «προσωρινό» κατάστημα του Stanford στο Ανατολικό Λονδίνο. Κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων θα προσφέρει περισσότερα από 9 εκατομμύρια παιχνίδια δραστηριότητας, μέσα στα Happy Meals. Τα gadgets αυτά, θα καταγράφουν πόσα βήματα ή πηδηματάκια κάνουν τα παιδιά κάθε μέρα. Τα παιδιά τότε, θα μπορούν να υποβάλλουν το «σκόρ» τους σε ειδική ιστοσελίδα, ώστε να συγκεντρώσουν βαθμολογία για να κερδίσουν τις μασκότ των αγώνων για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, τους Wenlock και Mandeville.

    Πηγή: The Daily Mail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles