24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το μέλλον της ανθρωπότητας προβλέπει ο Τζεφ Μπέζος

    Ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος τα τελευταία χρόνια επιχειρεί να «κατακτήσει» το διάστημα, αφού η εταιρεία του Blue Origin ανταγωνίζεται έντονα την Space X του Έλον Μασκ. Στο ετήσιο φόρουμ Ignatius στην Ουάσιγκτον, ο Μπέζος αποφάσισε να μοιραστεί τις προβλέψεις του για το μέλλον της ανθρωπότητας.

    ίδιος πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα μεταφέρουν την περισσότερη βιομηχανία στο διάστημα, ενώ η Γη θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο θέρετρο που θα απολαμβάνουν μόνο οι εκλεκτοί.

    Το όραμα της Blue Origin

    Βέβαια, στην εξέλιξη επιθυμεί να συμβάλει και ο ίδιος, καθώς δήλωσε: «Εκατομμύρια άνθρωποι θα μετακινηθούν από τη Γη στο διάστημα με την πάροδο του χρόνου. Και αυτό είναι το όραμα της Blue Origin. Εκατομμύρια άνθρωποι που θα εργάζονται στο διάστημα».

    Συνεχίζοντας δήλωσε: «Με την πάροδο των αιώνων, οι περισσότεροι ή πολλοί από τους ανθρώπους θα γεννηθούν στο διάστημα. Θα είναι το πρώτο τους σπίτι. Θα γεννηθούν σε αυτές τις αποικίες, θα ζήσουν σε αυτές τις αποικίες. Μπορεί να επισκεφτούν τη Γη με τον τρόπο που θα επισκέπτεστε το Εθνικό Πάρκο Γέλοουστοουν».

    Διαβάστε επίσης:

    Τομ Χάνκς: Αρνήθηκε πρόταση του Τζεφ Μπέζος να ταξιδέψει στο διάστημα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles