24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τo μεράκι που έγινε Cisco «meraki»: Έρχεται… στην Κύπρο από την Logicom Solutions και την Cisco

    cisco meraki logicom

    Τις σημαντικές αλλαγές που φέρνει στον κόσμο των επιχειρήσεων η λύση “Cisco Meraki” στη διαχείριση των δικτύων, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Κυπριακό κοινό, η Logicom Solutions και η Cisco, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 9.00 το πρωί στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ στη Λευκωσία.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνουν αναλυτικές παρουσιάσεις από πιστοποιημένους μηχανικούς, για το πώς οι on-premise και Cloud – Managed αρχιτεκτονικές μπορούν να παρέχουν τη διαχείριση, την εποπτεία, την επεκτασιμότητα και την ασφάλεια για κάθε επιχείρησή. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν επίσης διεξοδικά θέματα που σχετίζονται με το Wifi Industry trends, Social Wifi και Analytics.

    Τέλος, σημειώνεται ότι η «επαναστατική» λύση Cisco «meraki» που προέρχεται από την ελληνική λέξη «μεράκι» παρέχει 100% Cloud Managed Networking, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να δομήσουν και να διαχειριστούν το δίκτυο, τις συσκευές, την ασφάλεια και τις εφαρμογές τους, αλλά και να τα παραμετροποιήσουν εύκολα, απλά και γρήγορα.

    Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://goo.gl/npGaTy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles