17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To Microsoft Office 2021 θα είναι διαθέσιμο στις 5 Οκτωβρίου!

    Κάτι λιγότερο από μήνας έχει απομείνει για το release των Windows 11 και όλοι οι λάτρεις του OS της Microsoft αναμένουν με αγωνία την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού. Πέραν όμως των Windows 11 ως είθισται μαζί θα κυκλοφορήσει και η νέα suite του Office, με το Office 2021 να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 5 Οκτωβρίου.

    Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε η Microsoft, τα Office 2021 ουσιαστικά θα βγουν μαζί με τα νέα Windows και έτσι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το «ολοκληρωμένο» πακέτο. Σε αυτή τη φάση βέβαια, η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει πολλά για το νέο βελτιωμένο Office, παρόλα αυτά πρόκειται για μια καλή εναλλακτική για τους users, οι οποίοι δεν θέλουν να αναλωθούν στην διαδικασία της μηνιαίας συνδρομής με το Office 365 (και απλώς θέλουν να πληρώοουν μια και καλή και να ξεμπερδεύουν). Όπως έγινε γνωστό, μέσα στις επόμενες μέρες η Microsoft θα δημοσιεύσει όλες τις λεπτομέρειες που θα αφορούν στο νέο Office, οπότε και εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και θα σας ενημερώσουμε καταλλήλως…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles