22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το μικρότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο χωράει μέσα σε ένα… ασανσέρ

    Φανταστείτε ένα αυτοκίνητο που να μπορεί να εισέρχεται στο κτίριο που εργάζεστε και, παράλληλα, χωράει ακόμη και μέσα στο… ασανσέρ που θα σας ανεβάσει μέχρι στο γραφείο σας. Απίστευτο κι όμως… υπάρχει!

    Ακούει στο όνομα Volpe και είναι το μικρότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έχετε δει ποτέ. Ένα πραγματικό Mini, που έχει πλάτος ένα μέτρο, ύψος ενάμισι και ζυγίζει μόλις 350 κιλά. Επιπλέον, μπορεί να συμπιεστεί, ώστε να χωρέσει ακόμη και μέσα στο γραφείο σας για να το φορτίσετε, πριν κάνετε την επόμενη βόλτα μαζί του.

    Η αλήθεια είναι πως αποτελεί, αυστηρά, ένα αυτοκίνητο πόλης, δεδομένου ότι η μέγιστη ταχύτητα που πιάνει είναι 50 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ, όπως είναι προφανές, διαθέτει ελάχιστο χώρο για να αποθηκεύσετε αποσκευές. (Δε φανταζόμαστε βέβαια ότι, πέρα από το γραφείο σας, θέλετε να το τοποθετήσετε και στο… εξοχικό σας)

    Είναι ένα δημιούργημα της εταιρείας του Ιταλού Romano Artioli –παλαιού ιδιοκτήτη των Bugatti και Lotus- ενώ υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του 2013 και θα κοστίζει γύρω στα 6.800 ευρώ.

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles