18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το μήνυμα της JBL για το φετινό Πάσχα είναι ξεκάθαρο: “Είμαστε έτοιμοι”

    Με νέα καμπάνια για το φετινό Πάσχα, καλή διάθεση και ακόμα περισσότερη αισιοδοξία, το αγαπημένo brand ήχου JBL είναι και φέτος εδώ και μας προκαλεί να ακούσουμε τη μουσική μας δυνατά.

    Ενόψει ενός καλοκαιριού που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, η Marketing Agency jetdrops δημιούργησε μια νέα social media καμπάνια για τη JBL Greece, σε συνέχεια της περσινής που είχε σημειώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε απήχηση κοινού. Με κεντρικό μήνυμα “Είμαστε έτοιμοι!”, η JBL έρχεται να θυμίσει στους fans και τους φίλους του brand πως μουσική σημαίνει και αισιοδοξία, ανεμελιά και όμορφες στιγμές.

    Η JBL με τη φετινή της καμπάνια υποστηρίζει ότι είμαστε  έτοιμοι να ζήσουμε και πάλι εκτός σπιτιού, να ταξιδέψουμε, να γελάσουμε, να οργανώσουμε νέες περιπέτειες, να ανακαλύψουμε τη φύση αλλά και την πόλη μας και να μοιραστούμε στιγμές με τους αγαπημένους μας.

    Στο πλαίσιο της καμπάνιας δημιουργήθηκαν μια σειρά από feel good εικαστικά που απεικονίζουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης καθώς και στιγμές και συνήθειες με αγαπημένα πρόσωπα, που συνοδεύονται πάντα από μουσική και τον δυνατό ήχο της JBL.

    Η νέα καμπάνια “Είμαστε έτοιμοι!” τρέχει ήδη σε Facebook & Instagram και θα παραμείνει live μέχρι και τις αρχές Μαϊου.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles