20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το Motorola “X Phone” με Android 5.0 Key Lime Pie (!) πρωταγωνιστεί σε νέες φήμες

    Για το “X Phone”, που πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι η μεγάλη επιστροφή της Motorola στα smartphones, έχοντας (επιτέλους) την πολύτιμη συνεισφορά της Google, οι φήμες υπάρχουν εδώ και καιρό, τώρα όμως φαίνεται ότι “αναζωπυρώνονται”…

    Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, η Motorola ετοιμάζει το “X Phone” με την προοπτική να αποτελέσει ένα Super Android Phone. Οι νέες πληροφορίες το θέλουν να έχει οθόνη 5 ιντσών, χωρίς bezel, στα πρότυπα του RAZR M, κάτι άλλο όμως φαίνεται ότι κερδίζει την παράσταση σ’ αυτό.

    Ο λόγος για το ότι, όπως φαίνεται, το “X Phone” ίσως γίνει το πρώτο smartphone της αγοράς, το οποίο θα ενσωματώνει τη νέα έκδοση του λειτουργικού Android 5.0, γνωστή έως τώρα με την κωδική ονομασία Key Lime Pie.

    Λέγεται, μάλιστα, ότι η ανακοίνωση τόσο της νέας έκδοσης του Android όσο και του “Χ Phone” θα γίνουν το Μάιο, στο πλαίσιο του Google I/O συνεδρίου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο San Francisco.

    Απ’ ότι φαίνεται, το “X Phone” δε θα αποτελεί μία συσκευή που θα χρησιμοποιεί το brand “Nexus”, που έχει καθιερώσει η Google για τις συσκευές στις οποίες συνεργάζεται με τους κατασκευαστές διαθέτοντας σ’ αυτές τις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού της. Επιπλέον, οι πληροφορίες το θέλουν να διατίθεται σε όλα τα δίκτυα, σε αντίθεση με τα Nexus μοντέλα που κυκλοφορούσαν αρχικά σε συνεργασία με κάποιους μόνο providers σε διάφορες χώρες του κόσμου.

    Τις φήμες σχετικά με το πώς θα είναι η συσκευή – “δυναμίτης” που ετοιμάζει η Motorola, τις δεχόμαστε βέβαια με επιφύλαξη, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε με σιγουριά και όσα διαρρέουν δεν έχουν σε καμία περίπτωση επιβεβαιωθεί… Το μόνο σίγουρο είναι πως ίσως ήρθε η ώρα η συνεργασία Google και Motorola να “επισφραγιστεί” με ένα πολύ δυνατό μοντέλο και οι δύο τους όλα δείχνουν πως θα προσπαθήσουν αυτό να είναι από τα πιο ισχυρά της αγοράς. Αναμένουμε…

    Πηγές: Pocket NowPocket Lint

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles