22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To ΜP3 player που μπορείς να ελέγξεις με τη… γλώσσα

    Τώρα μπορείς να παίξεις μουσική με το… στόμα σου. Άκουσες καλά, καθώς, πλέον, υπάρχει το gadget που μπορεί να σου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα!

    Ο σχεδιαστής Aisen Caro Chacin σε μία πρωτότυπη δημιουργία, ένα MP3 player που τοποθετείται στο στόμα και μπορείς να ελέγξεις τα πλήκτρα του με τη… γλώσσα. Σου επιτρέπει, μάλιστα, να ακούς την αγαπημένη σου μουσική, χρησιμοποιώντας την “αγωγιμότητα” των οστών μέσω του κρανίου σου και όχι μέσω “παραδοσιακών” ηχείων ή ακουστικών. Τη μουσική που παίζει επομένως -όπως μπορείς να αντιληφθείς- μπορείς να την ακούς μόνο εσύ και όχι όσοι βρίσκονται κοντά σου.

    Ο δημιουργός Caro Chacin ονομάζει την “εφεύρεσή” του Play-A-Grill. Αποτελεί ένα συνδυασμό ενός gadget σε μορφή “σχάρας” –  ενός υποτίθεται μοδάτου αξεσουάρ που τοποθετούν στο στόμα τους διάφοροι καλλιτέχνες και όχι μόνο από άποψη.

    Το πρωτότυπο αυτό MP3 player, όμως, πέρα από… μόδα (αμφιβάλλουμε πόσο επιτυχημένη), θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και από άτομα με κινητικά προβλήματα, τα οποία δυσκολεύονται να χειριστούν ένα συμβατικό gadget. Έτσι, ναι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει κάποια χρησιμότητα, διαφορετικά το concept του δε μας ενθουσιάζει η αλήθεια και ιδιαίτερα.

    Πηγή: Geek

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles