21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    To Νarcos θα επιστρέψει στο Netflix για δύο ακόμα σεζόν!

    Η δεύτερη σεζόν του Narcos έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μόλις μέρες, ωστόσο ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως το Netflix είχε ήδη έτοιμα τα πλάνα του για την επιτυχημένη σειρά. Ο κολοσσός του streaming ανακοίνωσε σήμερα με κάθε επισημότητα πως το show θα συνεχιστεί για τρίτη αλλά και τέταρτη σεζόν, προς μεγάλη χαρά φυσικά των fans. Και το έκανε με ένα σκοτεινό teaser, όπου απλώς έχουμε… έντονο κοίταγμα των ηθοποιών στην κάμερα με το διαφωτιστικότατο “The Blow Must Go On” να τα λέει όλα. 

    narcos-s02e01-watch-online

    Το Netflix αποκάλυψε πως οι José Padilha και Eric Newman θα συνεχίσουν ως executive producers, κάτι που καθησυχάζει κάπως τους οπαδούς της σειράς που πλέον γνωρίζουν πως πρέπει να αλλάξει ύφος, μετά τη δραματική αλλαγή που γίνεται στο story με το θάνατο του Pablo Escobar (είναι πασίγνωστο εδώ και μήνες, μη αρχίσουν κάποιοι γκρίνιες περί “spoilers” κλπ.). Όπως είπε το δίδυμο των παραγωγών στο IndieWire “Δεν αφηγούμαστε την ιστορία του Pablo Escobar. Λέμε την ιστορία του εμπόριου και τον πόλεμο των ναρκωτικών που είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και πιο σημαντικό”. 
    Όταν τους ρώτησαν εάν θα τους λείψει ο Wagner Moura που έπαιζε τον Escobar, ο Padilha είπε πως κάθε φορά που εμφανιζόταν έκλεβε την παράσταση. “Είναι τόσο χαρισματικός που καταντά ενοχλητικό” θα πει συμπληρώνοντας πως ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τον “βγάλει” από τη μέση, ωστόσο την ίδια στιγμή ένιωσε μία ανακούφιση που έφτασαν στο τέλος και έγινε το αναπόφευκτο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles