16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To National Geographic Channel παρουσιάζει το EAT: The Story of Food

    Η Julia Child, από τις πρωτοπόρους chef της ιστορίας, εμφανίστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή περίπου 50 χρόνια πριν για να παρουσιάσει το βιβλίο μαγειρικής της. Χωρίς να το καταλάβει, η εμφάνιση αυτή έγινε η αιτία για την ενασχόληση μιας τεράστιας μερίδας του κοινού με το θαυμαστό κόσμο του φαγητού! Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα έχουμε δει εκατοντάδες τηλεοπτικούς chef, χιλιάδες ώρες με θέμα τη μαγειρική, ακόμη και τηλεοπτικά δίκτυα που προβάλλουν αποκλειστικά τέτοιες εκπομπές. Όμως, καμία εκπομπή δεν έχει εξετάσει την ιστορία της διατροφής μας, τους λόγους για τους οποίους έχουμε επιλέξει να καταναλώνουμε συγκεκριμένες τροφές ή την επίδραση του φαγητού στην προσωπικότητά μας… Μέχρι τώρα!

    EatTheStoryOfFood_01

    Ξεκινώντας τη 
    Δευτέρα 5 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00, το National Geographic Channel παρουσιάζει την ολοκληρωμένη ιστορία του φαγητού, μέσα από τη νέα εκπομπή με τίτλο «EATThe Story of Food»! Από τους αρχαίους μας πρόγονους που πέταξαν ένα κομμάτι κρέας στη φωτιά για πρώτη φορά, έως τις εργαστηριακές ομάδες που αναζητούν το τέλεια τραγανό πατατάκι, η εκπομπή μέσα από τα 6 επεισόδιά της, θα μας δείξει πώς η εξέλιξη του τι τρώμε και πώς το τρώμε, έχει επηρεάσει τον ανθρώπινο πολιτισμό και τις κουλτούρες ανά τον πλανήτη. Το National Geographic Channel είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

    NEAT12055

    Μεταξύ των επεισοδίων της σειράς, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις συνεντεύξεις πάνω από 70 διάσημων ανθρώπων που σχετίζονται με το φαγητό, όπως τους Graham Elliot (παγκοσμίου φήμης chef και κριτής στον πιο διάσημο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής «MasterChef»), Nobuyuki Matsuhisa (παγκοσμίου φήμης chef και ιδιοκτήτης των εστιατορίων «Matsuhisa» με παρουσία σε όλο τον κόσμο) και Kerry Heffernan (παγκοσμίου φήμης chef, ιδιοκτήτης εστιατορίων και φιναλίστ στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής «Top Chef»), μεταξύ άλλων.

    Κάθε ένα από τα 6 ωριαία επεισόδια έχει διαφορετικό αντικείμενο καλύπτοντας μια ποικιλία θεμάτων όπως οι καινοτόμοι στην ιστορία του φαγητού, το μαγείρεμα κρέατος από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, η ζάχαρη στα φαγητά, γεύματα από τη θάλασσα, η ένοχη απόλαυση του junk food αλλά και πολύτιμοι σπόροι που κάνουν θαύματα σε φαγητό και ποτό. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι χαρακτηριζόμενοι ως «food ambassadors» της εκπομπής θα μοιράζονται μαζί μας την προσωπική τους άποψη και τις μοναδικές εμπειρίες που έχουν ζήσει στο διάστημα που ασχολούνται με το φαγητό και τη διατροφή γενικότερα, ενώ θα μάθουμε και την άποψή τους για το μέλλον και τις επιπτώσεις της κατανάλωσης τροφής στην κουλτούρα μας.

    Πρεμιέρα: Δευτέρα 05 Ιανουαρίου στις 21:00

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles