13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο Apple Watch Series 4 μπορεί να σας κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα και αντιλαμβάνεται αν έχετε πέσει

    Η Apple στο καθιερωμένο φθινοπωρινό event της ανακοίνωσε επίσημα το Apple Watch Series 4. Οι διαφορές με το προηγούμενης (πλέον) γενιάς μοντέλο, ξεκινούν από την οθόνη. Διατηρώντας το παραλληλόγραμμο σχήμα, έχει στρογγυλεμένες άκρες και μικρότερα bezels, με τον ωφέλιμο χώρο της να έχει αυξηθεί κατά 30%. Το πάχος της συσκευής έχει μειωθεί από τα 11,4 στα 10,7 χιλιοστά, αλλά τα μεγέθη της οθόνης έχουν αυξηθεί για τα δύο μοντέλα από 42 σε 44 χιλιοστά και από 38 σε 40 χιλιοστά.

    Apple Watch Series 4

    Βεβαίως, αντίστοιχη αύξηση έχουν δεχτεί και οι αναλύσεις, από τα 390×312 στα 448×368 pixels, και από τα 340×272 στα 394×324 pixels, αντίστοιχα. Επιπλέον είναι κατασκευασμένη με την τεχνολογία LTPO OLED, που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας.

    Apple Watch Series 4-4

    Βελτιώσεις έχει υποστεί και ο μηχανισμός τύπου crown (aka, αυτό που μοιάζει με το κουρδιστήρι στα αναλογικά μηχανικά ρολόγια), καθώς υποστηρίζει πλέον force feedback ώστε να νιώθετε τις ενέργειες που εκτελείτε με αυτό. Επίσης, τοποθετώντας το δάκτυλο σας σε αυτό, σε συνδυασμό με τον heart rate sensor, κάνετε ακριβείς μετρήσεις των καρδιακών παλμών σας.

    Apple Watch Series 4-5

    Όσον αφορά το hardware, ενσωματώνει τον επεξεργαστή S4 και το wireless chip W3, υποστηρίζει το πρότυπο Bluetooth 5.0, ενώ βελτιώσεις έχει υποστεί και το γυροσκόπιο.

    Apple Watch Series 4-3

    Αναβάθμιση έχει δεχτεί και ο αισθητήρας καρδιακών παλμών, που τώρα μπορεί να λειτουργήσει ως ένα mobile καρδιογράφημα. Το επιταχυνσιόμετρο υποστηρίζει πλέον μέχρι και 32 βαρύτητες, έχοντας εμπλουτιστεί και με μία εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία. Έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει απότομες αλλαγές ώστε να καταλαβαίνει αν ο χρήστης πέσει στο έδαφος.

    Apple Watch Series 4-9

    Τότε ενεργοποιείται μία αντίστροφη μέτρηση, με την οποία αν δεν αλληλεπιδράσετε έγκαιρα, πραγματοποιεί αυτόματα κλήση για βοήθεια. Εξωτερικά τώρα, το Apple Watch Series 4 είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από κεραμικά υλικά και ζαφείρι, ενώ τα χρώματα τώρα περιλαμβάνουν και το χρυσό, εκτός από ασημί και μαύρο.

    Apple Watch Series 4-6

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles