22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο ασύρματο gaming mouse της Roccat υπόσχεται zero lag!

    Μπορεί τα ασύρματα ποντίκια να βολεύουν περισσότερο από τα ενσύρματα, ωστόσο υστερούν κάπου κι αυτό δεν είναι άλλο από το …lag που παρουσιάζουν. Η Roccat όμως θέλει να το αλλάξει αυτό στη νέα της gaming mouse πρόταση που θέλει να αντιμετωπίσει το ζήτημα χάρη στο νέο οπτικό αισθητήρα Own-Eye που υπόσχεται 1:1 ακρίβεια όσον αφορά τη μεταφορά των κινήσεων στην οθόνη.

    Είναι ένα από τα τρία νέα ποντίκια της Roccat που παρουσιάζει στη CES 2017 μαζί με ένα νέο πληκτρολόγιο.

    roccat-new-wireless-gaming-mouse

    Το νέο κορυφαίο gaming mouse της εταιρείας ονομάζεται Leadr και πέρα από το “virtual zero latency” που διαφημίζει η εταιρεία έρχεται με dock και με αποσπώμενο καλώδιο φόρτισης.

    Τα δύο άλλα ποντίκια αποτελούν updates της σειράς Roccat Kone, είναι ενσύρματα και διαθέτουν επίσης τον νέο Owl-Eye sensor.

    roccat-koneemp-frontright-1

    Το Kone EMP είναι σχεδιασμένο για παίκτες με μεσαίους μεγέθους ή μεγάλα χέρια, ενώ το Kone Pure 2017 για πιο λεπτούς καρπούς έχοντας βάρος μόλις 88 γραμμάρια.

    roc-kone-pure-2017-side-left-1

    Όσο για το νέο Roccat keyboard, το νέο Isku+ Force FX, διαθέτει λαστιχένια πλήκτρα, pressure-sensitive keys στο QWEASD zone, που προσφέρουν μεγαλύτερο έλεγχο και επιλογές προσωποποίησης. Επιπλέον, κάθε ένα από αυτά τα πλήκτρα μπορούν να προγραμματιστούν με τρεις ξεχωριστές λειτουργίες.

    roccat-isku-forcefx-de-front-1

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles