20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο Google Maps είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε για να οργανώσετε την έξοδό σας

    Αλλαγές ανακοινώθηκαν και στον Google Maps, στο πλαίσιο του Google I/O 2018, ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών της Google.

    Έτσι, το ανασχεδιασμένο Explore Tab θα γίνει το hub σας για οτιδήποτε νέο και ενδιαφέρον τριγύρω. Έτσι, τσεκάροντας μία συγκεκριμένη περιοχή στο χάρτη, θα δείτε επιλογές για φαγητό, events και άλλες δραστηριότητες, βασισμένες στο σημείο που βρίσκεστε.

    ExploreTab

    Top trending lists, όπως για …Foodies, σας επιτρέπουν να εντοπίζετε εστιατόρια με βάση πληροφορίες από “local experts”, τους αλγόριθμους της Google και επιλεγμένους εκδότες. Θα μπορείτε ακόμη να παρακολουθείτε την πρόοδό σας σε κάθε λίστα, οπότε, αν επισκεφθείτε τέσσερα από τα κορυφαία εστιατόρια από τον κατάλογό σας σε μία περιοχή, θα γνωρίζετε ότι έχετε έξι ακόμη να δοκιμάσετε. Επιπλέον, πατώντας σε οποιοδήποτε χώρο φαγητού ή ποτού, θα εμφανίζεται το “match” σας, με το πόσο πιθανό είναι να απολαύσετε το χώρο.

    Μπορείτε ακόμη με παρατεταμένη πίεση στα μέρη που σας ενδιαφέρουν να τα προσθέσετε σε έναν shared κατάλογο επιλογών που μπορούν να συμμετέχουν φίλοι και οικογένεια.

    google maps

    H νέα καρτέλα “For you” είναι, σε κάθε περίπτωση, ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίζετε τι συμβαίνει στις περιοχές που κινείστε, καθώς μπορείτε να κάνετε follow γειτονιές και dining spots και να παρακολουθείτε τι συμβαίνει γύρω σας.

    Οι νέες λειτουργίες του Google Maps, που επιπλέον θα αποκτήσει και AR features, θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο σε Android και iOS τους επόμενους μήνες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles