15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο ηχείο LG XBOOM XL7S με δυνατό ήχο

    Εάν σας αρέσουν τα πάρτι και οι συγκεντρώσεις και είστε φαν της μουσικής και της διασκέδασης, το νέο ασύρματο ηχείο της LG, XBOOM XL7S θα σας προσφέρει όλα χρειάζεστε για οργανώσετε το πιο μαγικό πάρτι.

    Το XBOOM XL7S έχει απόδοση 250W και διαθέτει ένα τεράστιο Woofer 8 ιντσών προσφέροντας πιο ισχυρό μπάσο και εξαιρετικά βαθύ και τολμηρό ήχο σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η δυναμική βελτιστοποίηση μπάσων επιτρέπει την απόλαυση ενός ισορροπημένου ήχου χωρίς παραμόρφωση των μπάσων ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Το XBOOM XL7S μπορεί να προσφέρει ευκρινή και καθαρό ήχο χάρη στα δυο dome tweeters 2,5 ιντσών. Είτε μέσα είτε έξω οι νότες υψηλών συχνοτήτων ακούγονται καθαρά.

    Το XBOOM XL7S κατασκευάστηκε για μεγάλα πάρτι και με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, δίνει ζωή και ενθουσιασμό σ’ αυτά. Με τον φωτισμό πάρτι XBOOM, το ηχείο ανεβάζει τη διάθεση και προσφέρει ένα μαγικό σόου με διπλά φωτορυθμικά, εκπλήσσοντας το κοινό. Με το πάνελ LED που διαθέτει και τον δυναμικό φωτισμό pixel ο χρήστης μπορεί να πληκτρολογήσει ένα μήνυμα μέσω της εφαρμογής XBOOM App, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στο πάρτι. Διαθέτει επίσης δυναμικό φωτισμό pixel, το Pixel Art, για προεπιλογή κινουμένων σχεδίων, πολύχρωμων μοτίβων, οπτικά EQ ή χαρακτήρες στο LED πάνελ.

    Το πάρτι μπορεί να γίνει ακόμα πιο γιορτινό και εντυπωσιακό χάρη στον πολυχρωματικό φωτισμό δακτυλίου που παρουσιάζει ένα σόου με φώτα που εναρμονίζονται με τον ρυθμό, φέρνοντας μια δυναμική ενέργεια στο πάρτι. Για τους πιο τολμηρούς, το XL7S μπορεί να μετατρέψει τη βραδιά σε καραόκε night με σύνδεση μικροφώνου και κιθάρας στην ειδική είσοδο.

    Το XBOOM XL7S είναι εύχρηστο και μεταφέρεται παντού ανά πάσα ώρα και στιγμή με ευκολία, χάρη στην τηλεσκοπική λαβή και τους τροχούς. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κλίσης προς τα πίσω, ώστε να μεταφέρεται σαν αποσκευή. Κατασκευασμένο να αντέχει σε εξωτερικούς χώρους, ακόμη και γύρω από μια πισίνα, το XL7S πληροί την αξιολόγηση αντοχής στο νερό, IPX41.

    Τέλος, το νέο ηχείο έχει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής ώστε να μπορεί να παίζει δυνατά μουσική, εξασφαλίζοντας ότι το πάρτι μπορεί να διαρκέσει για 18 ώρες2.

    Ανεβάστε τη διάθεση στο πάρτι με το νέο LG XBOOM XL7S και απολαύστε δυνατό ήχο και διασκεδαστικές εμπειρίες ακρόασης για κάθε περίσταση.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles