15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To νέο iPad mini 2 με Retina Display θα διατεθεί αρχικά σε περιορισμένες ποσότητες

    Σύμφωνα με πηγές από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, το νέο iPad mini 2 με Retina Display, που πιθανότατα θα ανακοινωθεί μέσα στον Οκτώβριο, θα διατεθεί στην αγορά αρχικά σε ιδιαίτερα περιορισμένες ποσότητες.

    ipad-mini-tv1

    Το μικρό απόθεμα που φαίνεται ότι θα διαθέσει η Apple την εορταστική σεζόν για τη νέα της ταμπλέτα θα μπορούσε να σχετίζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με πιθανή αναδιάταξη της παραγωγής του, λόγω των αυστηρών προδιαγραφών που έχει θέσει η Apple στους προμηθευτές της και αφορούν κυρίως στον τομέα της κατανάλωσης της μπαταρίας.

    Η Apple δε θέλει η ενεργοβόρα οθόνη της συσκευής να “στεγνώνει” εύκολα την μπαταρία της mini πρότασής της, γι΄αυτό φαίνεται ότι δε θα κάνει συμβιβασμούς σ’ αυτό το κομμάτι.

    Επιπλέον πιέσεις, όμως, ακούγεται ότι ασκεί η Apple και στο κομμάτι της μείωσης του κόστους της συσκευής, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί προτάσεις άλλων εταιρειών, που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία σε αρκετά χαμηλές τιμές. Έχοντας αυτή τη σκέψη, ίσως η αμερικανική εταιρεία προβεί στην ανακοίνωση ενός iPad mini 2 με χωρητικότητα 8GB, ώστε να χαμηλώσει το κόστος της συσκευής όσον το δυνατόν περισσότερο.

    Το iPad mini 2 (με Retina Display), παρ’ όλα αυτά, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα κανονικά στο event που ετοιμάζει η Apple μέσα στον Οκτώβριο, ωστόσο μεγάλες ποσότητες της συσκευής θα είναι διαθέσιμες στην αγορά μόνο μετά την έναρξη της νέας χρονιάς. Όπως και να έχει, εμείς περιμένουμε τις ανακοινώσεις για να μάθουμε πρώτα απ’ όλα τα χαρακτηριστικά του.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles