24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To νέο iPad έρχεται στην Ελλάδα στις 23 Μαρτίου

    Η iSquare ανακοινώνει ότι η Apple παρουσίασε χτες το βράδυ το νέο iPad, την τρίτη γενιά του προϊόντος που καθόρισε τις φορητές συσκευές, με ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά, όπως η νέα, εκπληκτική οθόνη Retina,ο ολοκαίνουριος επεξεργαστής, Apple A5X με quad-core γραφικά και η 5 megapixel κάμερα iSight με εξελιγμένο φακό για να μπορεί ο χρήστης να κάνει λήψη απίστευτων φωτογραφιών και εγγραφή video με ποιότητα υψηλής ανάλυσης 1080p. Η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 23 Μαρτίου.

    Το iPad Wi-Fi + 4G συνδέεται με πολύ γρήγορα δίκτυα παγκοσμίως, ενώ παραμένει απίστευτα λεπτό και ελαφρύ με την μπαταρία του να διαρκεί 10 ώρες. Το iPad 2 εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο σε ακόμα πιο προσιτή τιμή, μόνο στα μοντέλα των 16GB.


    Επιπρόσθετα, η Apple ανακοίνωσε το iPhoto for iPad και iPhone καθώς και μεγάλες αναβαθμίσεις για τα iMovie και Garageband, ολοκληρώνοντας έτσι τη σουίτα εφαρμογών iLife για το iOS. Το iPhoto περιλαμβάνει τα επαναστατικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Πολλαπλής Αφής, ώστε ο χρήστης να χρησιμοποιεί απλές χειρονομίες για να ταξινομεί τις εκατοντάδες φωτογραφίες του και να εντοπίζει τις καλύτερες λήψεις, να ενισχύει και να ρετουσάρει τις εικόνες του χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων του και να μοιράζεται μοναδικά φωτογραφικά ημερολόγια (journals) μέσω του iCloud. Τώρα, το iMovie δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργεί εκπληκτικές ταινίες σε στυλ trailer των ταινιών του Hollywood, ενώ την ίδια στιγμή κάνει εγγραφή video υψηλής ευκρίνειας στο iPad και το iPhone του. Το Garageband εισάγει το Jam Session, μια επαναστατική και διασκεδαστική λειτουργία που επιτρέπει σε μια ομάδα φίλων να συνδέσουν ασύρματα τις iOS συσκευές τους, ώστε να παίξουν με τα μουσικά τους όργανα και να κάνουν εγγραφή ζωντανά, όλοι μαζί. Κάθε εφαρμογή χρησιμοποιεί στο έπακρο την εκπληκτική οθόνη Retina του νέου iPad για τρομερά ακριβείς και ρεαλιστικές εικόνες και video.

    Η Apple τέλος παρουσίασε το νέο Apple TV, το οποίο υποστηρίζει υψηλή ανάλυση 1080p ώστε να προβάλει ταινίες από το iTunes, video από το Netflix και το Vimeo, φωτογραφίες και ακόμα περισσότερα σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας. Το νέο Apple TV διαθέτει ένα ακόμα πιο απλό και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη κάνοντας έτσι πιο απλή από ποτέ την πρόσβαση στις ταινίες και τη μουσική (διατίθεται δωρεάν αναβάθμιση του νέου περιβάλλοντος χρήστη για τo προηγούμενης γενιάς Apple TV). Με το AirPlay, οι χρήστες μπορούν να κάνουν streaming ή να προβάλλουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο από το iPad ή το iPhone 4S στην τηλεόρασή τους, μέσω του Apple.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles