22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο κανάλι Crime+Investigation για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την COSMOTE TV

    Το βραβευμένο κανάλι αστυνομικών υποθέσεων Crime + Investigation προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην COSMΟΤΕ TV. Το νέο κανάλι, το οποίο μας βάζει στα «άδυτα» της αστυνομίας, των δικαστικών αιθουσών και των εγκληματολογικών εργαστηρίων, ρίχνοντας φως σε άλυτες υποθέσεις με παγκόσμιο ενδιαφέρον,  είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα της COSMOTE TV, αλλά και στις υπηρεσίες COSMOTE TV GO [1] και COSMOTE REPLAY TV.

    Το Crime + Investigation προβάλλεται σε πάνω από 50 εκατ. νοικοκυριά, σε περισσότερες από 170 χώρες, βάζοντας τους τηλεθεατές στον κόσμο των περίπλοκων και συναρπαστικών εγκληματικών υποθέσεων.

    The First 48, Series 20, Episode 11, Deadly Rap Getty Image

    Ανάμεσα στις εκπομπές που θα παρακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα στο Crime + Investigation είναι:

    • Το The First 48, που αναφέρεται στις κρίσιμες 48 ώρες που ακολουθούν μετά από κάθε έγκλημα, μέσα στις οποίες οι ερευνητές πρέπει να βρουν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για τους υπόπτους, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες διαλεύκανσης της υπόθεσης. Η σειρά, ακολουθεί μια ομάδα ντετέκτιβ που κάνει «αγώνα» με τον χρόνο για την επίλυση ανθρωποκτονιών.

    COSMOTETV-Neo-Kanali-Crime&Investigation-Escaping-Polygamy

    • Το Escaping Polygamy, μέσα από το οποίο γνωρίζουμε τις αδερφές, Andrea, Jessica και Shanell, οι οποίες κατάφεραν να ξεφύγουν από μια ομάδα φανατικών της πολυγαμίας, γνωστή ως το Τάγμα. Μέσα από το ντοκιμαντέρ, τις ακολουθούμε 10 χρόνια από την απελευθέρωσή τους, να αγωνίζονται για την απελευθέρωση και άλλων γυναικών, από παρόμοιο επικίνδυνο και χειριστικό περιβάλλον.

    COSMOTETV-Neo-Kanali-Crime&Investigation-The-Murder-of-Laci-Peterson

    • Η σειρά ντοκιμαντέρ The Murder of Laci Peterson διερευνά τη διαβόητη δίκη του Scott Peterson, o οποίος καταδικάστηκε για τον φόνο της ετοιμόγεννης συζύγου του, Laci Peterson, παρά την έλλειψη δείγματος DNA ή μαρτύρων. Εν όψει της συμπλήρωσης 15ετίας από την ημέρα που η πολύκροτη εξαφάνιση ήρθε στο φως, η σειρά επανεξετάζει το θέμα μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία, κάνοντας εκτίμηση των αποδείξεων και της επιρροής των media στην εξέλιξη της υπόθεσης.
    • Το υποψήφιο για Emmy ντοκιμαντέρ Leah Remini: Scientology and the Aftermath, στο οποίο η διάσημη ηθοποιός και τηλεοπτική παραγωγός, Leah Remini, ορμώμενη από την απόφασή της να  αφήσει την Σαϊεντολογία μετά από 34 χρόνια, αναζητά ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από το συγκεκριμένο δόγμα.

    Το Crime + Investigation θα προβάλλεται στην COSMOTE TV αρχικά μερικώς υποτιτλισμένο και σταδιακά στο σύνολο του προγράμματός του.

    [1] Αφορά τους συνδρομητές της βασικής υπηρεσίας COSMOTE TV.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles