16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο laptop της Realme, Book Enhanced Edition έρχεται τον Απρίλιο!

    H Realme παίζει πολύ δυνατά όχι μόνο στην κατηγορία των smartphones, αλλά και στα… laptops! Στις αρχές του 2022, η Realme παρουσίασε τη σειρά Realme Book Enhanced Edition, η οποία έκανε την εμφάνιση της αρχικά στη Κίνα. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό θα κάνει την εμφάνιση του στις παγκόσμιες αγορές μέσα στον Απρίλιο.

    H Enhanced Edition ουσιαστικά πρόκειται για μια εμπλουτισμένη ποιοτική προσθήκη στο lineup των Realme Book, το οποίο αν μη τι άλλο προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στους users. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Enhanced Edition έρχεται με CPU Intel i5-11320H (11ης γενιάς), ενώ παράλληλα διαθέτει ένα ειδικό dual-fan σύστημα ψύξης, το οποίο κρατάει δροσερό το σύστημα όταν βρίσκεται σε υπερβολικό workload. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Realme, το multi-core performance είναι περισσότερο από 20%, ενώ το single-thread αγγίζει το 10%. Τέλος, η  Enhanced Edition έρχεται με SSD στα 512GB και τιμή λίγο παραπάνω από τα 655 ευρώ. Με το MWC να πλησιάζει και την Realme να έχει ήδη κανονίσει την παρουσίαση του GT2, λέτε να έχουμε και την έκπληξη να δούμε και το laptop;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles