13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο LG Monitor MD5KL-B UltraFine™ 5K 27” είναι η απόλυτη επιλογή για τους χρήστες Mac!

    Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει ένα ακόμη monitor, το MD5KL-B UltraFine™ 5K 27 ιντσών, που κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στην ασυναγώνιστη ευκρίνειά του. Το νέο εντυπωσιακό μοντέλο  αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των Μac υπολογιστών, αφού αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

    Πιο συγκεκριμένα, η 27 ιντσών 5Κ οθόνη, ανάλυσης 5120×2880, παρέχει συνδεσιμότητα με Thunderbolt™ 3, τη βέλτιστη θύρα γενικής χρήσης για κάθε Mac, καθώς έχει τη δυνατότητα να μεταδίδει ταυτόχρονα βίντεο 5K, ήχο και δεδομένα ενώ μπορεί να φορτίσει μια συσκευή ισχύος έως 94 W με μια απλή σύνδεση. Παράλληλα, η ισχυρή αυτή θύρα είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα Thunderbolt™ 3 που αφορούν σε Mac και USB Type-C™ για Mac ή iPad Pro.

    Επιπλέον, η μοναδική ανάλυση της οθόνης UltraFine™ 5K της LG, υπερβαίνει σε αριθμό pixel μια οθόνη 4K σε ποσοστό άνω του 50%, ενώ χάρη στα 218 PPI επιτυγχάνεται εξαιρετικά λεπτομερής εικόνα και ευκρινές κείμενο. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν περισσότερη ευκρίνεια και ακρίβεια σε μια μεγάλη οθόνη 5Κ.  Ακόμη, ο έλεγχος της οθόνης για τη ρύθμιση της φωτεινότητας και του ήχου γίνεται με μεγάλη ευκολία, καθώς μπορεί να πραγματοποιηθεί η προσαρμογή τους  μέσω του macOS χωρίς να χρειάζεται να γίνει χρήση πλήκτρων στο monitor.

    Υποστηρίζοντας P3 & 500 nits φωτεινότητας, η οθόνη UltraFine™ 5K της LG αποδίδει με μεγαλύτερη ευκρίνεια κείμενο και ζωντανές εικόνες χάρη στο μεγάλο εύρος χρωμάτων που διαθέτει, αναβαθμίζοντας την εμπειρία χρήσης και προσφέροντας ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

    Το άψογο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα ολοκληρώνουν τα στερεοφωνικά ηχεία, η κάμερα και το μικρόφωνο, που βρίσκονται ενσωματωμένα στην οθόνη και προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία πολυμέσων. Γι’ αυτό, η οθόνη UltraFine™ 5K αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ψυχαγωγικό περιεχόμενο όπως την παρακολούθηση ταινιών όσο και για απρόσκοπτη επικοινωνία όπως κλήσεις μέσω FaceTime και άλλες διαδικτυακές συνομιλίες.

    Τέλος, ο εργονομικός σχεδιασμός του νέου μοντέλου 27MD5KL-B που δίνει τη δυνατότητα εύκολης ρύθμισης ύψους/κλίσης και εύχρηστη βάση επίτοιχης στήριξης, για χρήση με βραχίονα στερέωσης VESA, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα άνετο εργασιακό περιβάλλον, βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση τους.

    To 27MD5KL-B υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles