14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To νέο μενού της Pizza Hut «διαβάζει το μυαλό σας» σε 2,5 δευτερόλεπτα και σας φτιάχνει την τέλεια πίτσα!

    Αν είστε λάτρεις της πίτσας, τώρα μπορείτε να την παραγγείλετε… με το μυαλό σας ή καλύτερα με τα μάτια σας. Η Pizza Hut δημιούργησε ένα νέο tablet-based menu, το οποίο στηρίζεται στις κινήσεις των ματιών των πελατών της, προκειμένου να δημιουργήσει μια τέλεια πίτσα για εκείνους μόνο. Ονομάζεται “Subconscious Menu” και, με τη βοήθεια ενός tablet, ζητά από τον πελάτη να συγχρονίσει τις κινήσεις των ματιών του σε ένα λογότυπο της αλυσίδας ζητώντας του να το ακολουθήσει με τα μάτια του.

    Pizza Hut Restaurants Subconscious Menu with Tobii Eye Tracking

    Στη συνέχεια, στην οθόνη εμφανίζονται τα 20 πιο δημοφιλή συστατικά για τη δημιουργία μιας πίτσας. Το μενού αντιλαμβάνεται από τις κινήσεις των ματιών σας ποια υλικά… προτιμάτε, και, σε λιγότερο από 1 λεπτό, αποκαλύπτεται στην οθόνη η τέλεια πίτσα σύμφωνα με το γούστο σας. Σύμφωνα με ενημέρωση της αλυσίδας, υπάρχουν τουλάχιστον 4.896 πιθανοί συνδυασμοί συστατικών που θα μπορούσε να επιλέξει ο πελάτης ώστε να μείνει ευχαριστημένος και, στη συνέχεια, να γευτεί τη μοναδική δημιουργία του. Το Subconscious Menu είναι σε δοκιμαστική λειτουργία, δυστυχώς, μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, για δημοσιογράφους και επιλεγμένους πελάτες, (με 98% επιτυχία όπως σημειώνει η Pizza Hut), ενώ θα είναι διαθέσιμο ευρύτερα στο κοινό από το 2015. Φυσικά, αν ο πελάτης δεν είναι ευχαριστημένος με την πίτσα του, μπορεί να την παραγγείλει ξανά με τον παραδοσιακό τρόπο.

    Το σύστημα Subconscious Menu δημιουργήθηκε από τη σουηδική εταιρεία Tobii Technology που ειδικεύεται στο eye-tracking technology, ενώ χρειάστηκε έξι μήνες μέχρι να τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία. Είναι σίγουρα πολύ μπροστά από την εποχή μας και εκείνο που περιμένουμε τώρα είναι να δούμε πότε, με τη βοήθεια της σκέψης μας, θα μπορούμε να φτιάξουμε μια πίτσα εντελώς… μόνοι μας!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles