18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο μικρότερο HomePod mini από την Apple κοστίζει 99 δολάρια

    Η Apple ανακοίνωσε μία νέα έκδοση για το έξυπνο ηχείο της HomePod. Πρόκειται για το HomePod mini, μια μικρότερη έκδοση, που “συρρικνώνει” το αρχικό μοντέλο σε πιο compact μέγεθος.

    Όπως και το κανονικό HomePod, έτσι και το HomePod mini έρχεται με υφασμάτινο πλέγμα εξωτερικά και είναι διαθέσιμο σε μαύρο ή άσπρο χρώμα, ενσωματώνοντας μία μικρή οθόνη στο πάνω μέρος και χειριστήρια έντασης. Ωστόσο, διαθέτει μικρότερο, σφαιρικό σχήμα, που το διαφοροποιεί από το προγενέστερο μοντέλο.

    Μπορείτε να συνδέσετε πολλά HomePod mini, ώστε να παίζουν μουσική συγχρονισμένα και να δημιουργούν “έξυπνα” στερεοφωνικά ζευγάρια όταν τοποθετούνται στο ίδιο δωμάτιο. Επιπλέον, η νέα λειτουργία “Intercom” επιτρέπει σε χρήστες με πολλές συσκευές HomePod σε διαφορετικά δωμάτια να έρχονται σε επικοινωνία σε όλο το σπίτι, μέσω μηνυμάτων ενδοεπικοινωνίας που θα μπορούν να εμφανίζονται επίσης σε συνδεδεμένα iPhone, iPad και Apple Watches.

    Το HomePod mini κοστίζει μόλις 99$. Οι προπαραγγελίες γι’ αυτό ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles