18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To νέο POCO F4 GT κυκλοφορεί στην Ελλάδα: Κορυφαίες επιδόσεις, υπέροχο gaming, εύκολο multitasking και sport εμφάνιση!

    Η POCO, πρωτοπόρος στον τομέα των επιδόσεων, ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου POCO F4 GT στην ελληνική αγορά. Η νέα συσκευή έρχεται να ταράξει τα νερά στο κόσμο του mobile gaming χάρη όχι μόνο στο σχεδιασμό της, αλλά στα εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά της που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών.

    Το νέο POCO F4 GT χρησιμοποιεί τον πανίσχυρο νέας γενιάς, Snapdragon 8 Gen 1, με κορυφαίες ταχύτητες και επιδόσεις για τους χρήστες που αγαπούν το gaming, αλλά και με εύκολο multitasking για όσους δε θέλουν να χάνουν στιγμή από το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Η AMOLED FHD+ οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και απόδοση 1 δις χρωμάτων, εγγυάται την τέλεια απόδοση εικόνας, χωρίς διακοπές, screen tears και κενά.

    Ειδικά για τους gamers, το νέο POCO F4 GT διαθέτει μαγνητικά pop-up πλήκτρα που επιτρέπουν μια διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού στα mobile games. Τα πλήκτρα βρίσκονται στο πλάι της συσκευής και μπορούν να “κρυφτούν” μέσα στο σώμα της συσκευής όταν δεν είναι σε χρήση.

    Επίσης το άγχος της φόρτισης αποτελεί παρελθόν, καθώς το POCO F4 GT διαθέτει ενσύρματη φόρτιση στα 120W, που σημαίνει ότι η συσκευή φορτίζει πλήρως σε μόλις 17 λεπτά. Εννοείται ότι ο φορτιστής είναι μέσα στη συσκευασία.

    Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στην έκδοση 12GB RAM, με 256GB αποθηκευτικό χώρο σε δυο υπέροχα χρώματα, Black και Yellow, με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 799.99 ευρώ αλλά μέχρι τις 12 Ιουνίου 2022, ισχύει ειδική τιμή early bird στα 729.00 ευρώ[1].

    Επιπλέον, όσοι αναζητήσουν το νέο POCO F4 GT από την 1η Ιουνίου το βράδυ μέχρι και τις 25 Μαρτίου 2023, θα έχουν δώρο μια δωρεάν αλλαγή οθόνης που θα ισχύει για τους πρώτους 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής.

    Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της FoQus, επίσημου διανομέα της POCO στην Ελλάδα και την Κύπρο.

    ******

    [1] Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή μέχρι τις 12 Ιουνίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles