24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο πόστερ της Gal Gadot ως Wonder Woman είναι υπέροχο (και πού να δείτε και το trailer)

    H Gal Gadot και η Warner Bros δημοσίευσαν στα social media ένα νέο poster από τη… Wonder Woman. Το film με την εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια έχει προγραμματιστεί για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο η φωτογραφία από μόνη της είναι ικανή να “ανάψει” τα αίματα και να μεγαλώσει την προσμονή.

    wonder woman

    Σύμφωνα με τη σύνοψη του φιλμ, “πριν γίνει η Wonder Woman ήταν η Diana πριγκίπισσα των Αμαζόνων και εκπαιδευόταν με σκοπό να γίνει η απόλυτη πολεμίστρια. Μεγάλωσε σε ένα νησί το οποίο της παρείχε ασφάλεια, ώσπου ένας Αμερικανός πιλότος o Steve Trevor κατέφθασε λέγοντας της ότι έξω στον κόσμο υπάρχει μια μεγάλη απειλή που μόνο εκείνη μπορεί να αντιμετωπίσει. Έτσι, αφήνοντας το νησί για να πολεμήσει, η Diana ανακάλυψε τις δυνάμεις αλλά και το πεπρωμένο της”.

    Η αποκάλυψη της φωτό της εντυπωσιακής Gal Gadot έγινε φυσικά στο πλαίσιο της Comic-Con με την αφίσα να είναι διαφορετική από προηγούμενες απεικονίσεις της Wonder Woman που είχαμε δει.

    Λίγες ώρες αργότερα όμως είχαμε πιο χορταστικό υλικό το οποίο δεν είναι άλλο από το πρώτο trailer του Wonder Woman movie. Απολαύστε υπεύθυνα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles