23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο Resident Evil 7 είναι (επιτέλους!) άκρως ανατριχιαστικό

    Το Resident Evil 6 δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι και η Capcom το γνωρίζει. Για να σώσει το franchise της, η εταιρία δίνει μια εντελώς διαφορετική οπτική στο Resident Evil 7, αφαιρώντας τις μεγάλες εκρήξεις και στη θέση τους τοποθετεί μικρές ατμοσφαιρικές σκηνές τρόμου. Πρωτοπροβλημένο στην έκθεση E3, το παιχνίδι είναι ασυνήθιστο, καθώς μετατρέπεται σε παιχνίδι πρώτου προσώπου – τα περισσότερα Resident Evil παιχνίδια ήταν στο τρίτο πρόσωπο – και είναι συμβατό με το PlayStation VR.

    dsf

    Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα παλιό, κατεστραμμένο σπίτι με σπασμένα παράθυρα και χαλασμένα πατώματα. Μια φοβισμένη γυναίκα θα σε κυνηγήσει μέσα στο κτίριο, ενώ θα ψάχνεις τρόπο διαφυγής. Το σκηνικό συνοδεύεται από διάφορες απειλές σε μακάβρια φωνή.

    Αν η γυναίκα τελικά σε πιάσει, μη φοβηθείς, καθώς, όπως αναφέρει η Capcom πρόκειται για το “Lantern”, μια προαιρετική  επιλογή μέσα στην κύρια campaign, που ενεργοποιείται αφού παρακολουθήσεις πρώτα μια παλιά κασέτα VHS.  Πρόκειται για ένα από τα πολλά flashbacks που καθορίζουν τι θα συμβεί στους χαρακτήρες στο παρόν. Είναι αρκετά νωρίς για να κρίνουμε, όμως πρόκειται για ένα αρκετά ανατριχιαστικό gameplay. Η… «ασφάλεια] είναι μόνο μια παραίσθηση. ;)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles