15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Tο νέο Smartphone OnePlus 9 Pro 5G διαθέσιμο σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ!

    Το νέο Smartphone OnePlus 9 Pro 5G, που έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυο 5G της COSMOTE, φέρνουν τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και τα www.cosmote.gr και www.germanos.gr, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την μεγαλύτερη ποικιλία πιστοποιημένων 5G Smartphones που διαθέτουν στην ελληνική αγορά. Με προηγμένα συστήματα κάμερας, οθόνη επόμενης γενιάς, αλλά και με μια από τις ταχύτερες λύσεις φόρτισης, η ναυαρχίδα της OnePlus εντυπωσιάζει.

    Tο OnePlus 9 Pro 5G διαθέτει οθόνη 6.7” AMOLED Fluid Display 2.0, LTPO, 120Hz με τεχνολογία οθόνης επόμενης γενιάς που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας βελτιώνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ παράλληλα προσφέρει πλούσια χρώματα και φωτεινότητα. Στα highlights της συσκευής συγκαταλέγεται το σύστημα τετραπλής κύριας κάμερας με τη συνεργασία της Hasselblad, κορυφαίου κατασκευαστή επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών, που εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία φωτογραφιών και video, ακόμη και τη νύχτα. Το νέο Smartphone, με βαθμολογία IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, τροφοδοτείται από πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon 888, διαθέτει μνήμη RAM 8GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 128GB για μεγάλα αρχεία και εφαρμογές. Επίσης, έχει, μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4500mAh, που φορτίζει χάρη στο Warp Charge 65T σε μόλις 29 λεπτά, ενώ παράλληλα υποστηρίζει μια από τις ταχύτερες λύσεις ασύρματης φόρτισης στην αγορά, το Warp Charge 50 Wireless (πλήρη φόρτιση έως 43 λεπτά).

    Oι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το OnePlus 9 Pro 5G στα 1.059€[1] (ή 22,06€ /μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις[2]) ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE. Η συσκευή διατίθεται σε μαύρο χρώμα, στην έκδοση 128GB και μπορεί να συνδυαστεί με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.

    Σύντομα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ αναμένεται και το εξίσου ισχυρό ONEPLUS 9, 5G, που διαθέτει 6,55” οθόνη 120Hz Fluid Display, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888, συνδεσιμότητα 5G, Warp Charge 65T αλλά και σύστημα τριπλής Hasselblad κάμερας για κινητά.

    *******

    [1] Όλες οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

    [2] Αφορά εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles