15.1 C
Athens
Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο smartwatch LG Watch Style αποκαλύπτεται σε ασημί και ροζ χρυσό

    Για το Android Wear, το λειτουργικό της Google για τα smartwatches, δε μάθαμε κάτι νέο στη CES 2017, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει. Γνωρίζουμε ήδη ότι το Android Wear 2.0 Beta θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου, έτσι θα δούμε τουλάχιστον δύο νέες συσκευές σίγουρα μέσα στο Φεβρουάριο. Έχουμε επιβεβαιώσει την κυκλοφορία του LG Watch Sport και του LG Watch Style, των νέων προτάσεων των Κορεατών, ένα από τα οποία τώρα διαρρέει ο διάσημος “leaker” Evan Blass στο Twitter, σε δύο διαφορετικά χρώματα ασημί και ροζ χρυσό.

    LG Watch Style

    Το LG Watch Style λοιπόν, που απεικονίζεται στις παραπάνω φωτό, είναι το μικρότερο από τα δύο νέα smartwatches των Κορεατών με οθόνη 1,2 ίντσας ανάλυσης 360×360 pixels, circular P-OLED screen, 512MB RAM, 4GB storage και μπαταρία 240mAh. Διαθέτει πιστοποίηση IP67, ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι το Watch Sport edition θα διαθέτει επιπρόσθετα χαρακτηριστικά όπως NFC, GPS, mobile data και heart rate sensor.

    Περιμένουμε τις επόμενες μέρες για περισσότερα νέα από Android Wear 2.0 ώστε να δούμε αν το ενδιαφέρον για τα smartwatches θα… ανακάμψει το ερχόμενο διάστημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles