16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο Snapdragon Flight chipset θα κάνει τα drones πιο έξυπνα, πιο οικονομικά και καλύτερα από ποτέ! (vid)

    H Qualcomm είχε ανακοινώσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά ότι θα αναπτύξει μία custom version των δημοφιλών Snapdragon chipsets της, ειδικά για drones. Οι επεξεργαστές Snapdragon Flight υπόσχονται να ρίξουν το κόστος των drones, να βελτιώσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους και να κάνουν προηγμένα χαρακτηριστικά τους πιο προσιτά στον πολύ κόσμο.

    qualcomm-snapdragon-flight-drone

    Το νέο video που δίνει τώρα στη δημοσιότητα η εταιρεία προσφέρει ένα preview από τις δυνατότητες του νέου επεξεργαστή της, δείχνοντας ένα drone να διαθέτει δυνατότητες autopilot, να παρακάμπτει εμπόδια, να γνωρίζει κάθε στιγμή που βρίσκεται, να εντυπωσιάζει χάρη στη 4K κάμερα – κι όλα αυτά σε κόστος που μπορείτε να πληρώσετε.

    Θα γνωρίσουμε καλύτερα την Snapdragon Flight drone platform στη CES 2016 του Las Vegas, με την Qualcomm να θέλει πραγματικά να κάνει τη διαφορά.

    “Θεωρούμε ότι με αυτό το chip μπορούμε να μειώσουμε την τιμή ενός τυπικού 4K camera drone από τα 1.200 στα 300 ή τα 400 δολάρια” σημειώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας και συνεχίζουν: “Πιστεύουμε ότι μπορούμε να επεκτείνουμε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους από τα 20 λεπτά στα 45 ή τα 60. Αυτό θα τα κάνει διαθέσιμα σε μεγαλύτερο κοινό και θα ανοίξει το δρόμο για μία νέα σειρά εφαρμογών γι’ αυτά”.

    Δείτε το video.

    https://www.youtube.com/watch?v=_D96TWllOUg

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles