13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο sound bar SK5 από την LG Electronics υπόσχεται πλήρη 3D ήχο surround!

    Η LG Electronics, με στόχο να δώσει μια πραγματικά αληθινή ηχητική εμπειρία με καθηλωτικό ήχο, επικεντρώνεται στην αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης και δίνει διάσταση και καλύτερη ποιότητα στον ήχο της. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ήχου DTS Virtual: X, το Sound Bar SK5 της LG παρέχει πολυδιάστατο ήχο στο σπίτι, ανεξαρτήτως περιεχομένου, για την απόλαυση της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς ή του αθλητικού γεγονότος με τον συναρπαστικότερο ήχο. Το πρότυπο ήχου surround DTS Virtual: X εισάγει τη διάσταση του ύψους για ηχητικά εφέ που κατακλύζουν τον θεατή τρισδιάστατα και αντιλαμβάνεται κανείς έτσι ότι αποδίδετε ήχος έως 7.1.4 καναλιών μέσω κανονικών ηχείων, ανεξαρτήτως του χώρου και της διαρρύθμισης.

    LG SΚ5 Sound bar - Photo (1)

    Η ενσωματωμένη δομή των θαλάμων των ηχείων βελτιώνει την ανάλυση ήχου και τα φωνητικά μεσαίας εμβέλειας, προσφέρει καλύτερη αναπαραγωγή των ήχων χαμηλής συχνότητας και υψηλής συχνότητας ηχητική πίεση, ενώ η βελτιωμένη κατά 2.5 φορές ακαμψία αποτρέπει τη διαρροή ήχου. Τα Aluminum Dome Tweeters, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό υλικό, προσφέρουν συχνότητα μέχρι και τα 40kΗz για την απόλαυση ήχου υψηλής ανάλυσης,  σε υψηλές συχνότητες.

    Επιπλέον, μπορούν και διασφαλίζουν μέχρι και 6dB ηχητικής πίεσης πάνω από τα 20kHz σε σύγκριση με τα Silk Tweeters. Η υψηλής πιστότητας ψηφιακή μουσική, χάρη στον υψηλότερο ρυθμό δειγματοληψίας και βάθος bit, συμβάλλει σε μια πιο ευχάριστη και μεγαλύτερης ακρίβειας εμπειρία ακρόασης. Πιο συγκεκριμένα, το Sound Bar με πιστοποίηση υψηλής ανάλυσης μπορεί και μεταδίδει στερεοφωνικό ήχο χωρίς απώλειες με ποιότητα έως και 24-bit/96 kHz.

    Το SK5 sound bar διαθέτει τη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC), τη μοναδικά διαφοροποιημένη τεχνολογία ενίσχυσης φωνής της LG. Η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τη στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη φωνής, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας (αν, για παράδειγμα, ο κάτοχος του sound bar παρακολουθεί ειδήσεις ή κάποια εκπομπή με αφήγηση). Επιπλέον, η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει τη σωστή ισορροπία ήχου ανεξάρτητα από τη στάθμη της έντασης.

    LG SΚ5 Sound bar - Photo (2)

    Για μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη ασύρματη κινηματογραφική εμπειρία, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει το Rear Speaker Kit που διαθέτει ασύρματα ηχεία 4.1 καναλιών και ισχύ έως και 500 watt. Ως προς τη συνδεσιμότητα, το sound bar SK5 μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές συσκευές μέσω Bluetooth. Επιπλέον, μπορεί να συνδέσει οποιαδήποτε συσκευή επιθυμεί μέσω των συνδέσεων HMDI, USB, Optical, TV Sound Sync και USB Playback για την αναπαραγωγή φωτογραφιών, βίντεο και αρχείων ήχου.

    Τέλος, το SK5 sound bar της LG συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο, ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του LG Sound Bar από τηλεχειριστήρια τηλεοράσεων άλλων εταιρειών.

    Το νέο sound bar SK5 της LG θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles