18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο σούπερ app της Massimo Dutti σας βοηθάει να βρείτε τα πιο τέλεια παπούτσια… Όταν η μόδα συναντάει την τεχνολογία!

    Θέλεις καινούρια παπούτσια αλλά δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις. Μπορεί το lockdown να σε περιορίζει, ωστόσο η Massimo Dutti βρήκε την λύση! Λανσάρει το νέο της app, Shoes Experience, με το οποίο θα μπορείς να ‘δοκιμάσεις’ και να βρεις το τέλειο, για εσένα παπούτσι. Πως; Με ένα κλικ! Πάντα πρωτοποριακή στη συνάντηση της μόδας και της τεχνολογίας, η Massimo Dutti συνεχίζει την δέσμευσή της να προσφέρει νέες εμπειρίες αγορών που εξατομικεύουν την εξυπηρέτηση πελατών όσο το δυνατόν περισσότερο.

    Η Massimo Dutti παρουσιάζει την νέα εικονική εξυπηρέτηση πελατών Shoes Experience  

    Με την επωνυμία Shoes Experience, το brand λανσάρει ένα νέο εργαλείο με το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε τις συλλογές αθλητικών υποδημάτων με ένα μόνο κλικ μέσω των εφαρμογών του σε iOS και Android.

    Αυτό το καινοτόμο σύστημα επιλογής προϊόντων χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα για να προσφέρει ένα ανώτερο επίπεδο εμπειρίας, διατηρώντας τη θέση του brand ως ηγέτη στον τομέα στην εξυπηρέτηση & εμπειρία πελατών.

    Για να αποκτήσετε ένα ζευγάρι από τα πιο πρόσφατα αθλητικά υποδήματα που προσφέρει η Massimo Dutti, οι πελάτες πρέπει να επιλέξουν μόνο ένα μοντέλο από την επιλογή που προσφέρει το brand από τις γυναικείες ή ανδρικές συλλογές και να τοποθετήσουν την κάμερα της κινητής συσκευής τους στα πόδια τους, έτσι ώστε η μαγεία της επαυξημένης πραγματικότητας να μπορέσει να λειτουργήσει.

    Η επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα που εφαρμόζεται στις διαδικτυακές πωλήσεις μέσω νέων λειτουργιών όπως το Shoes Experience σημαίνει σημαντική βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και κατά συνέπεια, της διαφοροποίησης του brand.

    Ένα άλλο πλεονέκτημα που προσφέρει η νέα υπηρεσία είναι ότι μπορεί να δημοσιεύσει το αποτέλεσμα των superimposed υποδημάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να επιτρέπει στους πελάτες να αγοράσουν το μοντέλο που έχουν δοκιμάσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Massimo Dutti. Έτσι, μέσω αυτού του νέου εργαλείου, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν ένα προϊόν σε πραγματικό χρόνο, ικανοποιώντας αμέσως την επιθυμία τους και διευκολύνοντας την αγορά τους, απολαμβάνοντας μια αποκλειστική εμπειρία.

    Η υπηρεσία είναι μόνο ένα από τα τεχνολογικά εργαλεία που το brand έχει διαθέσει στους πελάτες, για να εμπλουτίσει τη διαδικασία αγοράς. Στο σημείο πώλησης, το shop by ipod είναι ήδη διαθέσιμο για εκείνα τα μοντέλα που δεν είναι διαθέσιμα σε απόθεμα και το νέο εργαλείο επιτρέπει στους πελάτες εντός καταστήματος να το δοκιμάσουν με εικονικό τρόπο.

    Μέσω αυτής της καινοτομίας επαυξημένης πραγματικότητας, η Massimo Dutti ελπίζει να εξαλείψει ένα από τα εμπόδια των διαδικτυακών αγορών έναντι του φυσικού καταστήματος – να είναι σε θέση να δοκιμάσει παπούτσια. Με την εμπειρία του ο πελάτης μπορεί να δει αμέσως πώς τα παπούτσια μας ταιριάζουν στα πόδια τους.

    Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε 48 χώρες όπου η Massimo Dutti προσφέρει διαδικτυακές πωλήσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles