13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο trailer για το Ghostbusters: Afterlife κυκλοφόρησε και βρίθει από νοσταλγικά vibes!

    Οι εμβληματικοί Ghostbusters σημάδεψαν τη δεκαετία του ‘80 και σίγουρα δεν υπήρξε παιδί εκείνη την εποχή που να μην λάτρευε τη θρυλική τετράδα των κυνηγών φαντασμάτων. Οι Ghostbusters αποτελούν κομμάτι της κινηματογραφικής pop culture και τώρα στο επερχόμενο Afterlife, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Jason Reitman (ο πατέρας του Ivan είχε βάλει την δημιουργική σφραγίδα του στις ταινίες των 80s), φιλοδοξεί να ζωντανέψει ξανά στη μεγάλη οθόνη, τον ξεχωριστό κόσμο των κυνηγών φαντασμάτων.

    Το story του Afterlife θα επικεντρώνεται στην οικογένεια του Egon Spengler, τον οποίο υποδυόταν ο αγαπημένος Harold Ramis που έφυγε από τη ζωή το 2014. Το Ghostbusters: Afterlife αφήνει την μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης του ’80 και μας μεταφέρει στο σήμερα, σε μια μικρή επαρχιακή πόλη των Η.Π.Α. To τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει να συμβαίνουν περίεργα και ανεξήγητα μεταφυσικά γεγονότα και μια ομάδα παιδιών ανακαλύπτει ότι κάτι πολύ σκοτεινό κρύβεται στα έγκατα της γης. Οι νεκροί ξυπνούν από τον αιώνιο ύπνο τους και τα φαντάσματα στήνουν το δικό τους πάρτι… Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει καταλληλότερη επιστροφή για την επιστροφή των Κυνηγών Φαντασμάτων στην πιο… «νεανική» τους version. Αν και το Afterlife θα αφορά μια νέα γενιά από Ghostbusters, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τους τρεις αγαπημένους πρωταγωνιστές (Bill Murray, Dan Aykroyd και Ernie Hudson) να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους, ενώ η ατμόσφαιρα δείχνει να έχει κάτι από Stranger Things.

    Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο, δείτε το trailer και ετοιμαστείτε να κυνηγήσετε ξανά φαντάσματα στις 11 Νοεμβρίου!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles