13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To νέο trailer της Wonder Woman είναι επικά… τέλειο!

    Η θρυλική αμαζόνα Wonder Woman ήταν σίγουρα η ηρωίδα που έκλεψε την παράσταση στο Batman v Superman (γιατί στο Suicide Squad η πρωταγωνίστρια ήταν η Harley Quinn). Για αυτό δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση ότι η Wonder Woman πολύ σύντομα θα αποκτήσει το δικό της stand-alone film. Η αφόρητα sexy ισραηλινή ηθοποιός Gal Gadot αποτελεί σίγουρα μία «αποκάλυψη» και πέραν του story είναι ένας από τους κυριότερους λόγους για να παρακολουθήσει κανείς το Wonder Woman movie.

    wonder-woman-1-large

    Στο τελευταίο official trailer βλέπουμε για μία ακόμη φορά τις απίστευτες δυνατότητες, όπου η θρυλική αμαζόνα δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και με… ολόκληρους λόχους. Το origin story της Wonder Woman, τοποθετεί την ηρωίδα κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, με τις κόρες του Δία να ζουν απομονωμένες σε ένα νησί που έχει ξεχαστεί από τον χρόνο. Τα πάντα στη ζωή της ηρωίδας Diana θα αλλάξουν όταν γνωριστεί με τον Αμερικανό πιλότο Steve Trevor, ο οποίος συντρίβεται με το δίπλανο του στο νησί και όταν σώζεται από τις αμαζόνες, δίνει στις κόρες του Δία μία πρώτη γεύση από τον καταστροφικό πόλεμο που μαστίζει την ανθρωπότητα. Τότε η Diana (και μετέπειτα Wonder Woman) παίρνει την απόφαση να βοηθήσει την ανθρωπότητα για να ξεφύγει από τη δίνη του πολέμου, αν και στην πορεία μπαίνει στο δίλημμα κατά πόσο η ανθρωπότητα αξίζει να σωθεί… Το official trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα μας δίνει μία εξαιρετική εικόνα για την Wonder Woman και τις δυνατότητες της και με την ταινία να κάνει την εμφάνιση της στις 2 Ιουνίου του 2017 είναι βέβαιο ότι όλοι οι fans των super hero movies έχουν κάτι καλό να περιμένουν για τη χρονιά που μας έρχεται…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles