13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο trailer του Star Wars: The Last Jedi μας πώρωσε και μας άφησε… ερωτηματικά!

    Η στιγμή που όλοι οι fans του Star Wars περίμεναν επιτέλους… έφτασε, καθώς το νέο trailer του Star Wars: The Last Jedi (Οι Τελευταίοι Τζεντάι) έκανε την εμφάνιση του τα ξημερώματα της Τρίτης. Η Rey, o Kylo Ren, η General Leia, o Finn, ο Poe Dameron και φυσικά ο Luke Skywalker κάνουν την εμφάνιση τους στο νέο trailer που διακρίνεται για τον δυναμισμό του, αλλά και για τα ερωτηματικά που μας αφήνει αναφορικά με την εξέλιξη και την πορεία των βασικών πρωταγωνιστών.

    star-wars-the-last-jedi-poster-700x1037

    Εκτός από τις πλούσιες διαστημικές και επίγειες μάχες, μία σκηνή που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ αφορά στην εμφάνιση του νέου “κακού” του σύμπαντος του Star Wars, Supreme Leader Snoke, ο οποίος από ότι φαίνεται αναμένεται να κάνει ακόμη πιο δύσκολη της ζωή της Rey. Επιπλέον, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στην τελευταία σκηνή όπου ο Kylo φαίνεται να “καλεί” την Rey στην σκοτεινή πλευρά. To trailer πραγματικά δεν θα μπορούσε παρά να πωρώσει κάθε αυθεντικό fan του Star Wars και σίγουρα μας ανοίγει την όρεξη για τα καλά και για εκείνα που έρχονται στις 14 Δεκεμβρίου όπου και θα κυκλοφορήσει η ταινία. Ας μην πούμε τίποτε άλλο, απλώς δυναμώστε τα ηχεία, πατήστε το play στο trailer που ακολουθεί και… May the force be with you (χαζεύοντας επίσης το official poster)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles