13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To νέο TV monitor της LG ΤΚ410V έχει διπλή χρήση τηλεόρασης και υπολογιστή!

    Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο LG TV Monitor με DVB T2 που είναι διαθέσιμο σε 22 (Full HD), 24 (HD) και 28 (HD) ίντσες και συνδυάζει τις λειτουργίες μιας τηλεόρασης και μιας οθόνης υπολογιστή με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις.

    H Full HD ανάλυση των 22” παρέχει ρεαλιστική εικόνα με ακρίβεια στα χρώματα, ενώ το οπτικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό τόσο από καθιστή όσο και από όρθια θέση. Στην Λειτουργία Gaming χάρη στον σταθεροποιητή μαύρου χρώματος [Black Stabilizer] βελτιώνεται η ορατότητα για τους gamers ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές, ενώ το DAS mode αποτρέπει τις καθυστερήσεις (input lag) σε παιχνίδια με καταιγιστικούς ρυθμούς.

    Αντίστοιχα, η παρακολούθηση μιας ταινίας μετατρέπεται σε απόλυτη εμπειρία με τη λειτουργία Cinema που «αιχμαλωτίζει» όλες τις σημαντικές στιγμές, φωτίζοντας ακόμα και τις πιο σκοτεινές σκηνές, ενώ με τα δύο ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 5W ο χρήστης δεν χρειάζεται να τοποθετήσει κανένα επιπλέον ηχείο κοντά στην οθόνη.

    LG-TK410V (1)

    Ο σχεδιασμός της νέας οθόνης έχει τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης ώστε να μπορεί να εναρμονίζεται με τη διακόσμηση του σπιτιού και ενισχύεται από την εργονομική βάση ArcLine και την ομαλή καμπύλη της που παρέχει σταθερότητα, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση. Μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα χωρίς εργαλεία, ενώ διαθέτει ρυθμίσεις ύψους και κλίσης για να προσαρμοστεί ανάλογα.

    Τέλος, η Flicker Safe λειτουργία μειώνει την καταπόνηση των ματιών καθώς σχεδόν εκμηδενίζει το τρεμόπαιγμα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles