18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο Vertu Constellation είναι για εκείνους που έχουν … πολλά λεφτά!

    Αν γνωρίζετε τη Vertu, θα έχετε διαπιστώσει ότι πρόκειται για μια εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ασχολείται με την κατασκευή συσκευών που διαθέτουν πολύτιμα υλικά, τα οποία συμβάλλουν στην υψηλή τιμή στην οποία κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά. Πριν από μερικές μόνο ημέρες, η Vertu αποκάλυψε το πιο πρόσφατο smartphone της, Vertu Constellation.

    Πρόκειται στην ουσία για το πρώτο dual SIM smartphone της Vertu. Φέρει οθόνη αφής 5,5 ιντσών τύπου WQHD AMOLED και η οποία είναι επικαλυμμένη με κρύσταλλο ζαφείρι. Διαθέτει Android 6.0.1 Marshmallow, κάμερα των 12MP στο πίσω μέρος, ενώ μπροστά συναντούμε δυο ηχεία στο πάνω και κάτω μέρος που θα υποστηρίζουν την τεχνολογία Dolby Digital Plus.

    ventu-constallaton

    Στο εσωτερικό του, η εταιρεία επέλεξε να τοποθετήσει τον Qualcomm Snapdragon 820 SoC με 4GB RAM και 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί μέσω μιας κάρτας microSD. Οι ενεργειακές απαιτήσεις του smartphone καλύπτονται από μπαταρία των 3.220 mAh. θα διαθέτει και μια θύρα USB-C, ενώ όσοι από τους επίδοξους αγοραστές του ανησυχούν για την ασφάλεια, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι θα υποστηρίζει ασφαλείς συνδέσεις μέσω Silent Circle.

    ventu-constallaton

    Κύριο υλικό κατασκευής της συσκευής είναι το αλουμίνιο, ενώ στο πίσω μέρος ο χρήστης θα διαπιστώσει την ύπαρξη δέρματος, από ένα οικογενειακό βυρσοδεψείο στην Ιταλία, όπως πληροφορούμαστε. Όσον αφορά την τιμή, αυτή προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί, ωστόσο η τιμή των προηγούμενων μοντέλων της εταιρείας έχει διαμορφωθεί σε αρκετές χιλιάδες ευρώ, επομένως υποθέτουμε πως κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με αυτό το smartphone.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles