24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο video που θα ζηλέψεις. Η ζωή μέσα από τα Google glasses (και μερικές φωτό που βάζουν το κερασάκι στην τούρτα)

    H Google έχει βαλθεί να μας τρελάνει, με το νέο video που προσπαθεί να μας “μυήσει” στην εμπειρία χρήσης των Google Glasses της.


    To εντυπωσιακό video, με τίτλο “How it feels (through Glass)”, έρχεται στη δημοσιότητα την ίδια μέρα που η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει το πρόγραμμα προπαραγγελιών της, δίνοντας τη δυνατότητα και σε απλούς χρήστες (πέρα από developers) να αποκτήσουν τα Google Glasses συμμετέχοντας στο διαγωνισμό #ifihadglass.

    Η Google είχε δημοσιεύσει ένα video με την εμπειρία χρήσης των γυαλιών της και παλαιότερα, μόνο που το σημερινό προσφέρει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία του ακουστικού, καθώς και μία πιο ακριβή απεικόνιση του τι θα βλέπουμε φορώντας τα (κάτι πραγματικά ενδιαφέρον).

    Όπως βλέπουμε λοιπόν, οι χρήστες των Google Glasses θα μπορούν να λαμβάνουν οδηγίες στην οθόνη τους, να στέλνουν μηνύματα μέσω φωνητικών εντολών αλλά και να κάνουν φωνητικές αναζητήσεις στον Παγκόσμιο Ιστό. Το UI τους περιλαμβάνει επίσης φωνητικά ελεγχόμενες φωτογραφίες, καθώς και δυνατότητα onscreen μετάφρασης – ένα hint που μας δίνει η Google για πρώτη φορά.

    Κι αν δε σας τρελάναμε ήδη, έχουμε και κάτι ακόμη… Ακόμη περισσότερες φρέσκες και λαχταριστές φωτογραφίες από τα Google Glasses, που θα σας κάνουν να τα θέλετε τώρα (για πρώτη φορά βλέπουμε και τα χρωματάκια τους στη φωτό 11). Δείτε τις φωτό και μετά το video που θα σας αποτελειώσει.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles