15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο VIO SatNav της TomTom είναι το τέλειο navigation σύστημα για το σκούτερ σου!

    Οι περισσότερες συσκευές GPS είναι πλέον βαρετά παραλληλόγραμμες και καθόλου διακριτικές πάνω σε ένα σκούτερ. Όμως, το ότι οδηγείς μια στιλάτη Vespa δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να χαθείς, οπότε η TomTom δημιούργησε μια πανέμορφη κυκλική συσκευή GPS, η οποία είναι σχεδιασμένη να συνοδεύει αποκλειστικά το σκούτερ σου.

    dsf

    Ωστόσο, το VIO δεν δουλεύει από μόνο του ως συσκευή GPS. Αντ΄ αυτού βασίζεται στο smartphone για τον επεξεργαστή του, το οποίο είναι συνδεδεμένο ασύρματα με την TomTom εφαρμογή και λειτουργεί περισσότερο σαν μια βοηθητική οθόνη αφής. Παρόλο που δεν έχει δικό της επεξεργαστή και άλλα αυτόνομα ηλεκτρονικά, περιλαμβάνει επιπλέον GPS hardware για βελτιωμένο εντοπισμό περιοχών. Είναι, επίσης, αδιάβροχο, βγαίνει σε πολλά χρώματα για να ταιριάζει με το σκούτερ, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με γάντια.

    tom tom

    Για να είναι εφικτή η παροχή οδηγιών βήμα προς βήμα και οι οπτικές ειδοποιήσεις, το VIO προβάλει πληροφορίες σχετικά με εισερχόμενες κλήσεις, επιτρέποντας στον χρήστη να φοράει ένα συνδεδεμένο Bluetooth headset για να απαντάει σε αυτές ή να τις αγνοεί. Κοστίζοντας περίπου 200 δολάρια, η συσκευή δεν είναι φτηνή δεδομένου της περιορισμένης λειτουργικότητας της χωρίς την παρουσία ενός smartphone, όμως είναι ότι πρέπει για το σκούτερ!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles