15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To νέο X51 της Alienware, είναι καυτό…

    Όσοι ασχολείστε με το gaming και ακούτε το όνομα της Alienware, το συνδέετε με πύργους που έχουν τεράστια επεξεργαστική ισχύ, συστήματα ψύξης «από αλλού», αλλά και τιμές που χρειάζονται πολλούς μήνες αποταμίευσης… Ε, το X51 έχει σχεδόν όσα ξέρετε, αλλά είναι και πολύ περισσότερο προσιτό, συν ότι δίνει κάποιες προοπτικές για αναβάθμιση, μετά την αγορά.

    «Το Alienware X51 μας επιτρέπει να φέρουμε την συναρπαστική αίσθηση  του υψηλής πιστότητας gaming σε περισσότρους παίκτες από ποτέ άλλοτε» λέει ο Arthur Lewis, εκπρόσωπος της εταιρείας. “Με το X51 επεκτίνουμε τα desktop μας για gaming για να εξυπηρετήσουμε όλους τους gamers, πέρα από τους πλέον ανταγωνιστικούς. Τώρα, όλοι μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια τους σε ένα κομψό, compact και προσαρμοζόμενο σύστημα. To Χ51 είναι εκπληκτικό για την τιμή του.»

    Και μπορεί να τα λέει αυτά ο εκπρόσωπος της Alienware, αλλά δεν είναι μόνο λόγια δικά του. Το X51 ξεκινά σε τιμή 699 δολαρίων και περιλαμβάνει ένα διπύρηνο i3 -2120 (cache στα 3 ΜΒ, χρονισμένος στα 3,3 GHz), 4 GB RAM και κάρτα γραφικών GeForce GT545 της NVidia.

    Διαθέσιμες αναβαθμίσεις θα μπορούν να φορούν τον τετραπύρηνο i7-2600, Blu-ray drive και την κάρτα γραφικών GTX 555.

    H Alienware υποστηρίζει πως η βασική έκδοση μπορεί να σας «στείλει» παίζοντας Battlefield 3 σε ανάλυση 1920×1080. Ακόμα κι αν δεν ακούγεται εντυπωσιακό, για την τιμή του, σίγουρα είναι…

    Αναμένεται και στην Ευρώπη.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles