18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο Youtube Music είναι η ανανεωμένη υπηρεσία streaming της Google

    Youtube Music ονομάζεται η νέα υπηρεσία streaming της Google. Έρχεται με ανανεωμένο desktop player αλλά και νέο mobile app, περιλαμβάνοντας εκατομμύρια μουσικά κομμάτια και albums και επίσης ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά τον κόσμο, playlists, ακόμη και video. Θα βρείτε επιπλέον αποκλειστικές διασκευές, remixes και live. To Youtube Music προσφέρει αυτόματες προτάσεις ανάλογα με το ιστορικό σας, και εξελιγμένη αναζήτηση.

    youtube-music-android

    Η βασική υπηρεσία Youtube Music είναι δωρεάν. Το κόστος του Youtube Music Premium φτάνει τα 9,99 δολάρια το μήνα και περιλαμβάνει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής στο background, απουσία διαφημίσεων και downloads, ενώ με 11,99 δολάρια το μήνα (αποκτώντας την υπηρεσία Youtube Premium που αντικαθιστά το Youtube Red) έχετε πρόσβαση και σε videos χωρίς διαφημίσεις, με δυνατότητα αναπαραγωγής στο background και downloads. Να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές του Google Play Music λαμβάνουν αυτόματα συνδρομή στο Youtube Music Premium.

    youtube-music-premium-11

    Το Youtube Music θα είναι διαθέσιμο από την επόμενη εβδομάδα σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ενώ σύντομα θα φτάσει σε Αυστρία, Καναδά, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Νορβηγία, Ρωσία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles